ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Τα κοπλιμέντα που "ψοφάει" να ακούσει ένας άντρας απο μια κοπέλα ...

Ο αγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μαμάκα του δεν ακούει και πολλά κοπλιμέντα. Έτσι, μια γυναίκα που θα του πει αυτό που θέλει ν' ακούσει την κατάλληλη στιγμή, θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κοπέλες που είχε. Μάθε ποιά κοπλιμέντα θα τον ξεσηκώσουν:

Γεγονότα για τα όνειρα που θέλετε να ξέρετε!

Όλοι μας ονειρεύομαστε. Το να βλέπει κανείς όνειρα θεωρείται από τα πιο φυσιολογικά πράγματα στον κόσμο
. Στην πραγματικότητα όμως, τα όνειρα αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο στις ζωές των ανθρώπων...


Αξίζει να σημειωθεί πως στην ρωμαϊκή εποχή, κάποιοι άνθρωποι απευθύνονταν στη Σύγκλητο, το ανώτερο κρατικό όργανο, ώστε να αναλύσει και να ερμηνεύσει…τα όνειρά τους!
Πίστευαν δε, πως τα όνειρα ήταν στην πραγματικότητα θεϊκά μηνύματα.
Επιπλέον, τα όνειρα αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια καλλιτέχνες εδώ και αιώνες.
Ας δούμε όμως 13 ενδιαφέροντα γεγονότα που ισχύουν για τα όνειρα.

Πως ρυθμίζονται τα δάνεια των νοικοκυριών

Στόχος είναι να μειωθούν οι δόσεις, ώστε τα νοικοκυριά να μπορούν να είναι συνεπή στην αποπληρωμή τους.

Οι τράπεζες ρυθμίζουν τα δάνεια ώστε οι δανειολήπτες να μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Βασίλης Ράπανος, αναφέρει ότι οι τράπεζες τον τελευταίο χρόνο προχωρούν σε μαζικές ρυθμίσεις των δανείων.

Επιστήμονες ανακάλυψαν το τεχνητό κρέας!!

Λωρίδες μυϊκού ιστού κατάφεραν να δημιουργήσουν Ολλανδοί επιστήμονες, χρησιμοποιώντας βλαστικά κύτταρα και όπως εκτιμούν μέσα στο έτος θα είναι έτοιμο το κρέας του δοκιμαστικού σωλήνα.

Στόχος των ερευνητών, από το πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, είναι να ανακαλύψουν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο παραγωγής κρέατος ο οποίος θα καταργεί την ανάγκη εκτροφής ζώων.


Η ερευνητική ομάδα έχει δημιουργήσει μικρά κομμάτια ζωικού μυϊκού ιστού μήκους περίπου δύο εκατοστών, πλάτους 1 εκατοστού και πάχους ενός χιλιοστού. Στη συνέχεια οι επιστήμονες θα αναμείξουν αυτά τα κομμάτια με αίμα και τεχνητό λίπος με απώτερο στόχο την παραγωγή ενός χάμπουργκερ.

Το κόστος για τη δημιουργία των τεχνητών χάμπουργκερ αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 240.000 ευρώ.

Υπολογιστής υψηλού IQ

Ερευνητές στη Σουηδία ανέπτυξαν ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που σε τεστ ευφυΐας έπιασε βαθμό 150 όταν ο βαθμός IQ του μέσου ανθρώπου είναι 100. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις μόλις το 4% των ανθρώπων έχει IQ 150.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το κόμμα του Π. Καμμένου....σιγή Ν.Δ.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FACEBOOK ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε σήμερα στις 7 το πρωί το όνομα του νέου κόμματός του. «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα ονομάζεται το νέο κόμμα, την ιδρυτική διακήρυξη του οποίου αναμένεται να υπογράψουν γνωστά ονόματα από το χώρο της δεξιάς και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Καμμένος έχει εξασφαλίσει την στήριξη και συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας, αλλά και τη σύμπραξη με άλλα, ανεξάρτητα, κινήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζει