ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνικά παντοπωλεία και σημεία διανομής δωρεάν φαγητού στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα
Ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» ξεκίνησε πρόσφατα με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και αργά επεκτείνεται σε άλλες περιοχές της επικράτειας. Παρέχει δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πρακτικά τι χάσαμε το 2011 από το εισόδημα μας....

Το μέσο ελληνικό σπίτι έχασε πάνω από έναν μισθό και έρχονται χειρότερα
- Το καλάθι της νοικοκυράς έγινε καλάθι αχρήστων
- Αποκαλυπτικά στοιχεία από έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών

Ήταν τόσο απότομη η μείωση εισοδημάτων με τα χαράτσια και τις τιμές που εκτινάχθηκαν στα ύψη, που κατά μέσο όρο η κάθε ελληνική οικογένεια έχασε μέσα στο 2011 πάνω από

Προσοχή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο αριθμός των φίλων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο "Φρίουλι" θα είναι πολύ μεγάλος (θα είναι μίνιμουμ 4.000) και οι τελευταίοι καλούνται να δείξουν την συμπεριφορά που... πρέπει. Αυτό για να μην μπει σε περιπέτειες ο "Δικέφαλος" όσον αφορά κάποια τιμωρία στην Ευρώπη. Ηδη η UEFA με το πρόστιμο των 50.000 ευρώ που επέβαλε στους "ασπρόμαυρους" για την συμπεριφορά των οπαδών τους (σ.σ. βεγγαλικά) στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν, προειδοποίησε την πλευρά του ΠΑΟΚ πως θα έχει

Υπερ-μπαταρία τροφοδοτεί 1.400 νοικοκυριά

Ο γίγαντας της χημικής βιομηχανίας Solvay ανακοίνωσε ότι έθεσε με επιτυχία σε λειτουργία στη Φλάνδρα μια από τις μεγαλύτερες κυψέλες καυσίμου στον κόσμο.

Η υπερ-μπαταρία ονομάζεται Proton Exchange Membrane (PEM) και παράγει ενέργεια ικανή να τροφοδοτήσει 1.400 νοικοκυριά.

Η κυψέλη καυσίμου PEM μετατρέπει τη χημική ενέργεια του υδρογόνου σε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια μέσω μιας ηλεκτροχημικής αντίδρασης με οξυγόνο.

Ειδικότερα, η κυψέλη παρήγαγε σε 800 ώρες λειτουργίας 500 MWh, ενέργεια ικανή να τροφοδοτήσει τις ανάγκες 1.370 νοικοκυριών.

Η τεχνολογία κυψελών καυσίμου παρουσιάζεται από τους κατασκευαστές ως η καλύτερη λύση για την ηλεκτροδότηση συσκευών, αυτοκινήτων, ακόμα και πλοίων, στο μέλλον.

Η επένδυση που πραγματοποιήθηκε στη Φλάνδρα φτάνει τα σε ύψος τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Από τι προκαλούνται οι σεξουαλικές φαντασιώσεις...?

Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι σχετικά με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις; Πόσο ένοχα πρέπει να νιώθουμε όταν έχουμε μια απαγορευμένη φαντασίωση; Ευτυχώς, η επιστήμη είναι με το μέρος μας...

Aν θέλετε να αποκτήσει ενδιαφέρον το επόμενο δείπνο σας, θέστε αυτό το ερώτημα: ποιο ήταν το αντικείμενο της τελευταίας σεξουαλικής φαντασίωσής σας?

Επίθεση των «Anonymous» σε primeminister.gr και astynomia.gr

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι ιστοσελίδες primeminister.gr και το astynomia.gr. Οι δύο ιστοσελίδες, του πρωθυπουργού και της αστυνομίας τέθηκαν εκτός λειτουργίας μόλις έγινε αντιληπτό ότι χτυπήθηκαν από χάκερ. Σύμφωνα με το twitter που διατηρούν οι Anonymous τα δύο site χτυπήθηκαν.

«Anonymous @YourAnonNews Close TANGO DOWN: primeminister.gov.gr #Anonymous #Syntagma #Greece #12fgr» αναφέρουν στο μήνυμα τους, όπως ακριβώς και προχθές που χτύπησαν τη CIA.