ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Για να σωθεί η Ελλάδα χρειάζεται ένας Ρομπέν των δασών!


Καθημερινά βλέπουμε νέα φορολογικά μέτρα να ανακοινώνονται στην τηλεόραση, απειλές ότι δεν θα δοθεί νέα δόση για την χρηματοδότηση μας, την οικονομία μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και πολλά άλλα τέτοια «ευχάριστα» πράγματα.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η φοροδιαφυγή είναι μεγάλο πρόβλημα για την χώρα μας. Το θέμα είναι να κατανοήσουμε πόσο μεγάλο είναι! Τα παραπάνω προβλήματα που ανέφερα οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σε αυτό ακριβώς τον λόγο!

ΝΟΤΙΑ, ΡΙΞΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ..

Λεφτά εδώ και τώρα χρειάζεται η Α.Ε.Κ. Οι μέρες περνούνε και ενώ όλοι συμφωνούνε ότι πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη κανένας δεν κάνει πρώτος την κίνηση. Εντούτοις, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Δημητρέλος  Ανδρέας σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra παραμένει καθησυχαστικός. Πώς μπορεί όμως να μένει ήσυχος(παρακινεί βέβαια τους μετόχους για να ρίξουν χρήμα) τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος Νοτιάς δεν έχει αποφασίσει για το τι θα πράξει.

Ελληνικά ΜΜΕ έχετε πολυ θράσος!

Ελειψαν Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνης, αλλά ο Φερέιρα είχε τον Αρετόπουλο! Μόλις είχαν συμπληρωθεί τα πρώτα λεπτά στο ΟΑΚΑ όταν ο Βλαχοδήμος έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρκόφσκι προσπάθησε να κάνει προβολή. Πώς, όμως, μπορεί το παιδί να κάνει προβολή, τη στιγμή που ο Μπιάρσμιρ τον σπρώχνει; Και υπάρχει και συνέχεια... Στο 55ο λεπτό ο Κλέιτον μπροστά στα μάτια του διαιτητή ρίχνει μια μπουνιά στο στομάχι του Βασιλακάκη ο οποίος πέφτει κάτω. Σα να μη συμβαίνει τίποτα... Ο Αρετόπουλος έστησε τη μπάλα για το φάουλ του ΠΑΟ.

Μηνύμα στήριξης προς την Ελλάδα,από Αργεντινή και Βενεζουέλα.Ομοιότητες και διαφορές κατά τη διάρκεια της "μνημονιακής" πολιτικής τους,με τη δική μας.


Η Ελλάδα μας, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει κατά καιρούς και ειδικά αυτές τις μέρες,τις "μνημονιακές"... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Οι Έλληνες έχουν προσφέρει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο λαό στην ανθρωπότητα.

Από Αρχαίων χρόνων,όπου οι Αρχαίοι Έλληνες διδάξαν τις τέχνες και τα γράμματα.Στο Βυζάντιο,όπου αναδείχθηκε η Ορθοδοξία. Αλλά και κατά τη διάρκεια πολλών πολέμων που αντιμετώπιζε η χώρα,ενάντια σε πολυπληθέστερους αντιπάλους,όπως Πέρσες, Τούρκους, Ιταλούς και Γερμανούς.Αλλά και κόντρα σε δικτατορίες. Η Ελλάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ! Δείχνοντας το δρόμο και σε άλλες χώρες για την σημασία των αγώνων,ενάντια στους κατακτητές και τους οποιουσδήποτε καταπατητες της ελευθερίας!

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη

Από τους καμένους κάδους και τη ρίψη δακρυγόνων

 

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις αναθυμιάσεις από τους καμένους κάδους απορριμμάτων και τη ρίψη δακρυγόνων κατά τις οδομαχίες που ξέσπασαν στην ουρά της πορείας διαμαρτυρίας, όταν ο κύριος όγκος της είχε φθάσει στην πλατεία Αριστοτέλους.

Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία το νέο μνημόνιο

Η νέα δανειακή σύμβαση υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής με 199 ψήφους υπέρ, 74 όχι και 5 παρόν. Ωστόσο, την επόμενη μέρα της έγκρισης του νέου μνημονίου το πολιτικό σύστημα δεν θα έχει καμία σχέση με όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Οι διαφοροποιήσεις βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από την επίσημη γραμμή των κομμάτων τους να υπερψηφίσουν τη συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα, αναγκάζουν τις ηγεσίες των αποκαλούμενων μεγάλων κομμάτων να διαγράψουν τους αμφισβητίες από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες.

Η Αθήνα καιγόταν και οι βουλευτές έβλεπαν αγώνα!!!

Μας συγχωρείται για την ενόχληση κιόλας! Αλλά μήπως αντί να βλέπετε τον οποιοδήποτε αθλητικό αγώνα,θα έπρεπε να παλεύεται για των αγώνα της Ελλάδας και των πολιτών της, οι οποίοι κάνουν ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!;!;! Λέω εγώ τώρα...

Και όμως φίλοι συνέλληνες,ενώ η χώρα βιώνει δύσκολες στιγμές και στη Βουλή διεξάγεται ίσως η πιο κρίσιμη κοινοβουλευτική συζήτηση στην νεότερη ιστορία της, φαίνεται πως κάποιοι,δεν ήταν και τόσο αγχωμένοι γι αυτό.
(ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΙΑ! ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ"...)

Πρόθεση ψήφου ΕΚΛΟΓΩΝ-Το 48,1% των Ελλήνων είναι υπέρ της χρεοκοπίας!

Οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής τους και φαίνεται πως προτιμούν το σκοτεινό σενάριο μιας χρεοκοπίας, από την προοπτική των νέων μέτρων. Ενδεικτική του κλίματος είναι η έρευνα που έκανε η RASS για λογαριασμό της εφημερίδας «Παρόν». Ένα 48,1% λέει ναι στη χρεοκοπία, το 38% λέει «όχι», ενώ το 61,5% ζητά αμέσως εκλογές.Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά με ποσοστό 21,4%, ενώ το ΠΑΣΟΚ συντρίβεται και είναι στη συγκεκριμένη έρευνα τέταρτο κόμμα με 8,7% έναντι 14,8% που είχε στην προηγούμενη.Δεύτερο κόμμα είναι πλέον η Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 13,7% έναντι 6,2% που είχε στην προηγούμενη έρευνα.Τρίτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,8% έναντι 5,9% που είχε στην προηγούμενη έρευνα, το ΚΚΕ λαμβάνει 7,1% έναντι 8,5% και ακολουθούν οι Οικολόγοι με 4,2%, ο ΛΑΟΣ με 3,9%, η ΔΗΣΥ με 2,9%, η Χρυσή Αυγή με 2,8% και το Άρμα Πολιτών με το 1,2%.Το 3,7% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου βρίσκεται στο 20%.

πηγή: http://alitheiahpsema.blogspot.com/2012/02/481.html