ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι Γερμανοί ΞΑΝΑ...ΗΡΘΑΝΕ! Και αυτή τη φορά με τις ευχές και τις "ευλογίες", των πολιτικών της χώρας...!!!!!


Εαν αυτό αληθεύει... τότε τι να πω. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος που να μην θεωρεί ότι και ΔΕΔΟΜΕΝΑ πλέον οι πολιτικοί της χώρας μας(?????),είναι ουσιαστικά... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
Πιο συγκεκριμένα,χθες το απόγευμα,βγήκε μια πληροφορία,ότι Γερμανοί αστυνομικοί κατέφθασαν στην Ελλάδα με αεροπλάνο και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, για να αντιμετωπίσουν(!!!!!) τις σημερινές και αυριανές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που ετοιμάζονται!

Η δύναμη των blogs εμποδίζει το πούλημα της Ελλάδας?

Από πρόχειρους υπολογισμούς, σε καθημερινή βάση τα Ελληνικά και ξένα blogs τα επισκέπτονται περίπου 700-800.000 Έλληνες αναγνώστες από το σπίτι και τους χώρους εργασίας…!!! Όλοι αυτοί που διαβάζουν τα blogs έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν πολύπλευρη ενημέρωση την οποία με την ησυχία τους μπορούν να …..επεξεργαστούν να την αντιπαραβάλλουν και να την αξιολογήσουν.
Αυτοί οι ενημερωμένοι πολίτες από τα blogs ,αποτελούν μια νέα κατηγορία πολιτών που όχι μόνο αυξάνεται αλλά διακρίνεται από υψηλό μορφωτικό επίπεδο γιατί αρέσκεται στο να ερευνά και να αξιολογεί.

Συνελήφθησαν δύο Ξανθιώτες με 15κιλά ηρωίνης στην Τουρκία!

-Σε νεότερη τηλεφωνική επικοινωνία του ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της εταιρίας εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε το αληθές του ρεπορτάζ που έχει διασταυρωμένο από τις τουρκικές αρχές το ThrakiToday.com, επιβεβαιώνοντας συλλήψεις για μεταφορά του λευκού θανάτου, δηλαδή των 15κιλών ηρωίνης τα οποία θέλανε να βάλουν στο ελληνικό έδαφος. 

Πολιτικό μήνυμα από τους οπαδούς του ΠΑΟ!


Την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε στο κλειστό του ΟΑΚΑ,την Φενερμπαχτσε/Ούλκερ σε αγώνα μπάσκετ για την Euroleague. Ωστόσο αυτό που "έκλεψε τη παράσταση",δεν ήταν η εύκολη νίκη της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς(72-62). Αλλά ένα πανό που σήκωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του "Τριφυλλιού",το οποίο είχε πολιτικό περιεχόμενο.