ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έτοιμοι για ..Κουβέλη!

Επαφή με τον Φώτη Κουβέλη έχουν κανονίσει για την επόμενη Τρίτη τρεις βουλευτές της νυν κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι βλέπουν πλέον πως δεν έχουν προσωπικό μέλλον στο κόμμα και πως δεν υπάρχει περιθώριο επανεκλογής τους.

Ιταλικές παροιμίες για τις γυναίκες

Καλοί είμαστε οι Έλληνες με το γνωστό μας Greek καμάκι και τις ατάκες μας αλλά και οι Ιταλοί δεν πάνε πίσω. Συγκρίνουν τις γυναίκες με τα μήλα σε πολλές από τις ιστορίες που λένε. Πιθανότατα γιατί το μήλο είναι ο ποθητός και απαγορευμένος καρπός.

Έπαθε έμφραγμα και στις δύο καρδιές!

Ο 71χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Βερόνα στην Ιταλία όταν διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο στήθος και οι δύο καρδιές του άρχισαν να χτυπούν ακανόνιστα. Ο Ιταλός ασθενής πριν από κάποια χρόνια είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν αντί να αφαιρέσουν την υπάρχουσα αδύναμη καρδιά του να προσθέσουν τη δεύτερη του δότη, με αποτέλεσμα οι δύο καρδιές να λειτουργούν συμπληρωματικά η μία στην άλλη, σύμφωνα με άρθρο αμερικανικού περιοδικού ιατρικής, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Τιμωρία με λουκέτο για ΠΑΟΚ

Πιθανή όσο ποτέ είναι η είναι τιμωρία του "λουκέτο" για την Τούμπα, μετά την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και τα εκτενή επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, που θα φθάνει τις 300.000 ευρώ αλλά το κυριότερο, με "λουκέτο" στη Τούμπα για 2 ως 4 αγωνιστικές καθώς και με αφαίρεση τριών βαθμών! Όλα τα παραπάνω προβλέπονται ρητά στον Πειθαρχικό Κώδικα.
Στη περίπτωση, που ο "Δικέφαλος" τιμωρηθεί με ποινή έδρας 2 αγωνιστικών, τότε με βάση το πρόγραμμα θα δώσει κεκλεισμένων θυρών τα δύο μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη.
Καλές οι τιμωρίες αλλα να ισχύουν για όλες τις ομάδες που πραγματοποιούν αυτα τα θλιβερά γεγονότα...