ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Αυξημένη πιθανότητα ελληνικής χρεοκοπίας βλέπει η Moody's

Πέντε διαφορετικά είδη ομολόγων ελληνικών τραπεζών υποβάθμισε η Moody's, ως επακόλουθο των «αυξημένων πιθανοτήτων» ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας. Ο οίκος αναφέρει πως η μη ελεγχόμενη ελληνική χρεοκοπία θα βάθυνε την ύφεση, θα έπληττε σημαντικά τη λειτουργία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος αλλά και θα αύξανε τις πιθανότητες εξόδου από την Ευρωζώνη -τονίζοντας πάντως πως αυτό δεν είναι το βασικό σενάριο του οίκου για τη χώρα.

Δίκαιη ήττα του ολυμπιακού σύμφωνα με την απόδοσή του

Η οικονομία της Ελλάδας πεθαίνει,η πολιτική της το ίδιο,ολόκληρο το σύστημα έχει καταρεύσει.Ένα όμως πράγμα μένει ζωντανό!ΚΕΔ!Αθάνατη ελληνική διαιτησία!Δεν πα να χαθούμε όλοι;Εκείνοι ποτέ!
Συνεχίζουν το εκπληκτικό τους έργο σαν απο μηχανής Θεοί.Τα όργια πάλι έγιναν στις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague απο τους "αθάνατους" με κύριο μπροστάρη τον Κωνσταντινέα ο οποίος μόλις έχει επιστρέψει απο τιμωρία του λόγω κάκιστης διαιτησίας κινδυνεύει να ξανα τιμωρηθεί για την χείριστη απόδοσή του στο μάτς Ξάνθη-Ολυμπιακός.

Ανησυχίες για το μέλλον του ίντερνετ!

Δύο νόμοι που έχουν αναστατώσει όλο το διαδίκτυο συζητούνται σήμερα στο αμερικανικό Κογκρέσο και το διαδίκτυο πρακτικά απεργεί καθώς εάν οι νόμοι αυτοί περάσουν τότε ολόκληρες ιστοσελίδες θα είναι δυνατόν να περάσουν στην αφάνεια μέσω μιας απλής καταγγελίας για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Πρόκειται για τους νόμους SOPA (Stop Online Piracy Act) ή αλλιώς νόμος H.R. 3261 που αφορά την πειρατεία στο διαδίκτυο και τον νόμο PIPA (PROTECET IP Act) S 968 περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΤΩΝ

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθιστορία έχουν υπάρξει 3 κατακλυσμοί.Κάθε κατακλυσμός κατέστρεφε μια ολόκληρη ανθρωπότητα.Θυμηθείτε τα γένη του Ησιόδου - Χρυσό κτλ.Μην παραξενεύεστε με αυτήν την απίθανη είδηση.
Προτιμήσαμε την φωτογραφία της ΝΑΣΑ παρά αυτές του Google Earth διότι οι φωτογραφίες που βλέπετε στο Google Earth έχουν υποστεί επεξεργασία και έχουν εξαφανιστεί ή παραποιηθεί "επικίνδυνα" αποδεικτικά στοιχεία.