ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Ισχυρά κέρδη 2,67% στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή

Το όριο των 700 μονάδων ξεπέρασε για πρώτη φορά από τις 18 Νοεμβρίου ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών για να κλείσει στις 708,18 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 2,67% με την αγορά να προεξοφλεί ότι η τελική συμφωνία για το PSI δεν απέχει μακριά.

Τι σημαίνει όταν στον ύπνο σας βλέπετε ότι κάνετε σεξ;

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν...

τους συντρόφους τους. Η Sharon Gilchriest O’ Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου «Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο», υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της «απιστίας» θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας.

Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:

Μια οθόνη στα... γυαλιά σας


glassesΠολλές από τις λειτουργίες του υπολογιστή με την πρόοδο της τεχνολογίας έχουν περάσει σε μικρότερες συσκευές όπως laptop, tablets ή netbooks. Η εταιρία Lumus κάνει ένα ακόμα βήμα και περνάει τις λειτουργίες αυτές σε screen glasses.

Χασμουρητό: τι είναι, γιατί χασμουριόμαστε; Αιτία;

Τι είναι το χασμουρητό; Γιατί συμβαίνει; Ποια η αιτία για αυτή την αντίδραση του οργανισμού μας;. Ας δούμε λοιπόν τι συμβαίνει και χασμουριόμαστε!

Τι είναι το χασμουρητό;


Είναι μια πράξη που κάνει ο οργανισμός μας, χωρίς τη συγκατάθεσή μας.
Κατά την πράξη αυτή

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ στο δρόμο για τη Πόλη και το 7ο ΑΣΤΕΡΙ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, <<φιλοδωρώντας>> την Αρμάνι Μιλάνο, ΜΟΝΟ ΜΕ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ διαφοράς(και λίγοι ήταν, πολύ λίγοι).
Για άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός πρόσφερε σε όλους εμάς που παρακολουθήσαμε το παιχνίδι, μαθήματα μπάσκετ. Από την αρχή του αγώνα και καθ όλη τη διάρκεια του, ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός, κυριαρχικός, σωστός και απόλυτα διαβασμένος στο παιχνίδι της αντιπάλου του. Μπλόκαρε τη δημιουργία του παιχνιδιού της Αρμάνι και αιχμαλώτισε την κατά τα άλλα πολύ φιλόδοξη, πλούσια, αλλά και μη ομαδική αντίπαλο του, στο παιχνίδι που αυτός ήθελε και δημιουργούσε.