ΚΟΣΜΟΣ

Κάλλιστον κόσμος, ποίημα γαρ θεού. - Θαλής ο Μιλήσιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ον. - Αριστοτέλης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τραπεζίτης είναι αυτός που σου δανείζει μια ομπρέλα όταν έχει ήλιο και σου τη ζητά πίσω τη στιγμή που θα αρχίσει να βρέχει. - Mark Twain

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει. - Albert Einstein

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν δεν είναι κανείς να σε λυπηθεί ή να ζητωκραυγάσει για σένα, αυτή είναι η στιγμή που γίνεσαι παίκτης. - Ανώνυμος

ΓΝΩΜΕΣ

Οι απόψεις μας γίνονται σταθερές από τη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε. - Ernest Renan

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. - Γιάννης Ρίτσος

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2011-2012

Το φοιτητικό επίδομα στέγασης δίδεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με την αίτηση -υπεύθυνη δήλωση χορήγησης του επιδόματος υποβάλλεται εντός του πρώτου τριμήνου κάθε έτους και εντός των πέντε πρώτων μηνών του ιδίου έτους για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά στο δεύτερο, (εαρινό), εξάμηνο των Τ Ε.Ι.

Oσον αφορά τα ερωτήματα που θέτουν συχνά οι φοιτητές , οι απαντήσεις έχουν ως εξής:

Γιατί μερικοί πλανήτες έχουν δακτύλιο?

Πολλοί από εμάς το έχουμε παρατηρήσει: ορισμένοι πλανήτες περιβάλλονται από έναν δακτύλιο. Γιατί όμως; Απο τι αποτελείται και τι είναι ο δακτύλιος αυτός; Δείτε!
Βλέποντας το αγαπημένο μας ντοκιμαντέρ, ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μας ο πλανήτης Κρόνος.

Τιμές ενοικίου για σήριαλ και φωτογράφηση σε ιστορικά μνημεία της χώρας μας

Για τιμοκατάλογο στα εστιατόρια ξέραμε. Το ίδιο και στα καφέ… Στην Ελλάδα όμως του μνημονίου και της κρίσης, όπου ισχύει το «πενία τέχνας κατεργάζεται», οι «φωστήρες» κυβερνώντες συνέλαβαν μια πραγματικά απίστευτη ιδέα. Αποφάσισαν λοιπόν να βάλουν κανονικό τιμοκατάλογο στα πολιτιστικά μνημεία, τα οποία για πρώτη φορά θα γίνουν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης και θα παραχωρούνται προς φωτογράφηση ή κινηματογράφηση και όχι φυσικά με το αζημίωτο!
Ίσα-ίσα, οι τιμές της «ενοικίασης» των μνημείων – μεταξύ των οποίων είναι και τα τέσσερα πιο διάσημα μνημεία της Κρήτης – για τις ανάγκες της φωτογράφησης είναι

Σε λίγο θα καταλήξει ενα τυπικό ντέρμπι για την Barca...

Πελάτης της Μπαρτσελόνα έχει καταντήσει ο Χοσέ Μουρίνιο απο τοτε που ανέλαβε σαν προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης.Δείτε όλες τις αναμετρήσεις τους:
29 Νοεμβρίου 2010 - Πριμέρα Ντιβισιόν - Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-0 (10` Τσάβι, 18` Πέδρο, 55`, 58` Βίγια, 91` Χεφρέν)