Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Η συγγνώμη του Γιώργου Παπαδάκη στην Λιάνα Κανέλλη !!! WTF !!!


Τι του απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.....

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν σήμερα η Λιάνα Κανέλλη. Ο γνωστός παρουσιαστής ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την βουλευτή του ΚΚΕ. Ο λόγος ήταν το ατυχές περιστατικό μεταξύ του Ηλία Κασιδιάτη και της Λιάνας Κανέλλη, που είχε λάβει χώρα στο “Πρωινό ΑΝΤ1″, μερικούς μήνες πριν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Εγώ νιώθω περίεργα όταν έρχεσαι εδώ. Νιώθω διαρκώς την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη κι αυτό στο λέω για πρώτη φορά…», ενώ η Λιάνα Κανέλλη τον διέκοψε λέγοντας: «Άλλοι έπρεπε να νιώθουν περίεργα. Οι νομιμοποιητές έπρεπε να νιώθουν περίεργα, όχι οι δράστες. Κάθε φορά μπορεί να υπάρχει ένας δράστης, όταν νομιμοποιείται ο δράστης τότε το πρόβλημα το έχει ο νομιμοποιητής».

“Εγώ δεν έχω μιλήσει, ούτε πρόκειται να μιλήσω ποτέ για εκείνη την οδυνηρή εμπειρία που ζήσαμε κι εγώ κι εσύ. Πολύ περισσότερο εσύ και πολύ λιγότερο εγώ…” ανέφερε, στη συνέχεια, ο παρουσιαστής, ενώ η Λιάνα Κανέλλη του είπε “Δεν θα αποφύγεις να τη θυμάσαι κάθε φορά… Ακόμα και αν εξαφανιστεί από βιβλίο”.

Εγώ με τη σειρά μου τώρα δε μπορώ να καταλάβω καθόλου τους ανθρώπους που 'νιώθουν περίεργα' και ζητάνε εκ των υστέρων συγνώμη για να τα έχουν καλά με όλους, θα μπορούσε κάλιστα να είχε παρέμβει όπως αυτός θεωρούσε σωστό, ώστε να μην έτσι.

Τώρα όσο αφορά τους νομιμοποιητές, είναι η ίδια η δικαιοσύνη την οποία και αμβισβητείς; ΟΚ λοιπόν τότε πρέπει να αμβισβητούμε και κάθε τι που μας λέτε και τεκμηριώνετε με αποδείξεις που νομιμοποιούν τους ΔΡΑΣΤΕΣ......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου