Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Pheed: Το νέο κοινωνικό δίκτυο για να κερδίζεις λεφτά

Το Pheed ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2012 και δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να μοιράζονται με τους υπόλοιπους χρήστες κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο. Εκτός από αυτά όμως, προσφέρει ακόμα αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα δημοσίευσης φωνητικών σημειώσεων, αρχείων ήχου καθώς και ζωντανής μετάδοσης μέσω ήχου και εικόνας.

Μια ακόμα σημαντικά διαφορά του Pheed από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα είναι πως οι χρήστες του μπορούν, αν θέλουν, να κερδίζουν χρήματα από το προφίλ τους.


Αυτό μπορούν να το πετύχουν είτε εφαρμόζοντας μια μηναία συνδρομή για τους επισκέπτες τους, από 1,99 έως 34,99 δολάρια το μήνα, είτε δημοσιεύοντας ένα ζωντανό γεγονός με μορφή pay-per-view, όπου οι υπόλοιποι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν κάποιο ποσό για να το παρακολουθήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή της τιμής αλλά και του είδους του περιεχομένου που θα μοιράζονται οι χρήστες είναι μόνο δική τους. Τα μισά έσοδα από συνδρομές και pay-per-view events πάνε άμεσα στους ίδιους ενώ τα υπόλοιπα στο Pheed.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου