Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Στο τέλος νικούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Χωρίς καλή αγωνιστική απόδοση,το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε και έφυγε απο την Μπρατισλάβα με την συγκομιδή των τριών πολύτιμων βαθμών,καθώς φτάνει τους 10 στο σύνολο και σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
 Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα δεν ήταν καλή. Υπήρχαν προβλήματα στον χώρο του κέντρου κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους Σλοβάκους να ανεβάσουν τις γραμμές τους, ενώ η "γαλανόλευκη" υστερούσε και στο δημιουργικό κομμάτι με τον Κατσουράνη να προσπαθεί να βρει τους επιθετικούς με ανούσιες βαθιές μπαλιές.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σλοβακία ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Είχε εγκατασταθεί στα καρέ του Καρνέζη και προσπαθούσε να πετύχει το γκολ. Ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε την κατάλληλη στιγμή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κατσουράνη πετυχαίνοντας το γκολ,δίνοντας ουσία στον άτυπο νόμο του ποδοσφαίρου ότι όταν χάνεις πολλές φάσεις,τρώς γκολ.Ας μην στεκόμαστε,βέβαια,πίσω απο το δάκτυλό μας.Όσο άτυχοι ήμασταν στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη,τόσο τυχεροί και ακόμα παραπάνω ήμασταν εχθές.Οι Σλοβάκοι όχι απλά είχαν κλασσικές ευκαιρίες να μας σκοτώσουν,αλλά τις είχαν και με τον κορυφαίο παίκτη τους και έναν εκ των καλυτέρων στην Ευρώπη Μάρεκ Χάμσικ ο οποίος,ευτυχώς για εμάς,ήταν πλήρως άστοχος.Διάλειμμα τώρα για την Εθνική μας και συνέχιση του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι το επόμενο ραντεβού για το Mundial 2013.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου