Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλο τον κόσμο στην Αρχαία Ολυμπία

PictureΓνώστες του Ολυμπισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων και της ιστορίας τους, αποτελούν οι φοιτητές που παρακολουθούν στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών τους σπουδών, το διεθνές Master των...
Ολυμπιακών Σπουδών Ολυμπιακής Παιδείας και Οργάνωσης και Διαχείρισης Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Το πρώτο εξάμηνο του τέταρτου ακαδημαϊκού έτους του διεθνούς master, που ξεκίνησε χθες, διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία ενώ γίνεται με την ευγενική στήριξη και χορηγία του ιδρύματος Ιωάννη Λάτση. Τα μαθήματα που παρακολουθούν οι φοιτητές, που έρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου και που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Σπουδών, αφορούν θέματα σχετικά με τον Ολυμπισμό, τους Ολυμπιακούς Αγώνες την ιστορία των αρχαίων και σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς επίσης προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας, μέσα από τα οποία οι φοιτητές, μαθαίνουν τον τρόπο δημιουργίας τους και αξιολόγησής τους. Βασικό σε όλα αυτά είναι πως οι φοιτητές, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία για τις ηθικές αξίες του Ολυμπισμού.

Πηγή: newsnow.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου