Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

10 Πιο ατσαλάκωτοι ηθοποιοί ταινιών δράσης


Βλέποντας τα εισιτήρια από τις ταινίες που είδα φέτος στον κινηματογράφο, βρήκα ένα(για αυτούς που ξέρουν 3) το όποιο ήταν από την ταινία «Οι Αναλώσιμοι». Αυτό με ώθησε λοιπόν να γράψω για τους 10 πιο ατσαλάκωτους, ακατανίκητους και αθάνατους Action Movie Stars

Οι 10 αυτοί είναι:

10. Scott Adkins
Ποιος είδε τον Ρώσο Πολεμιστή Yuri Boyka και δεν τον φοβήθηκε; Κανείς.
Ο Scott Adkins έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες 
Undisputed που παίζει τον προαναφερόμενο Yuri Boyka, ενώ αντίστοιχα έχει παίξει το όπλο ΧΙ (weapon XI) στο Wolverine Origins και τον Casey Bowman στο Ninja. Έχει ασχοληθεί στην ζωή του με 6 πολεμικές τέχνες αλλά και πρωταθλητικά Kick Boxing και MMA. Για αυτό άλλωστε μας έχει μείνει για τις τρομερές κλοτσιές του.

9. Jackie Chan
Ο Κινέζος με την άσχημη αγγλική προφορά ο οποίος σχεδόν πάντα δεν έχει ιδέα τι κάνει. Αυτός είναι ο Jackie στις ταινίες του. Είτε παίξει έναν σοβαρό πράκτορα στο  Rush Hour είτε έναν άσχετο ταξιτζή στο Tuxedo  παραμένει πάντα ο γνωστός Jackie.  Το πραγματικό του όνομα, Chan Kong-sang, ο Chan ήταν ένας από τους λίγους ηθοποιούς που δεν χρησιμοποίησε ποτέ κασκαντέρ ενώ έχει συμμετάσχει σε παραπάνω από 150 ταινίες. Τέλος ο Jackie έμεινε και ιδιαίτερα γνωστός για τον πρόσφατο ρόλο του στο Karate Kid.8. Jet Li
Ο πάντα σοβαρός Jet Li είναι γνωστός για τις ταινίες του που σχεδόν πάντα περιέχουν κάποια τραγωδία. Παρόλα αυτά η σκηνές δράσης του είναι πάντα τεχνικές και σίγουρες ενώ σχεδόν πάντα υπάρχει μάχη του με πάνω από 5 άτομα. Το πραγματικό του όνομα Li Lian-Jie, και είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές του Wushu στο οποίο έχει γίνει πρωταθλητής σε πολύ μικρή ηλικία.
Επίσης είναι ενας ηθοποιός με τεράστια φιλανθρωπική δράση.


7.  Arnold Schwarzenegger
Ρεπουμπλικάνος πρώην κυβερνήτης της Πολιτείας της Καλιφόρνια. Το όνομα είναι απλό………καλά όχι και τόσο. 7 φορές Mr. Olympia  ο Arnie έγινε γνωστός στον κόσμο για τους ρόλους του εξολοθρευτή όπου σε 2 ταινίες συνεχόμενα ξελάσπωνε τον Γιάννη Κόνορα (John Connor) και την μητέρα του. Βασικό χαρακτηριστικό στις ταινίες, τα γυαλιά και το Shotgun. Μην φοβάστε ο γίγαντας δεν απορωφίθηκε πλήρως από τις ταινίες του.
He’s Back 

6. Bruce Willis
Ο φαλακρός τυπάρας από το
Die Hard που κυριολεκτικά πεθαίνει δύσκολα η μάλλον δεν πεθαίνει με τίποτα. Ο Bruce αντίθετα με άλλους έχει παίξει σχεδόν σε κάθε είδους ταινία όχι μόνο δράσης ενώ είναι επίσης γνωστός και για τον γάμο του με την Demi Moore. Επίσης σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι και ο Bruce είχε κάποτε μαλλιά.
5. Jean-Claude Van Damme
Ο Van Damme ήταν πάντα μια πολύ παράξενη σελίδα στην ιστορία των ταινιών δράσης ιδίως άμα σκεφτούμε την ιστορία του. Στα 10 του άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες. Μέχρι εδώ καλά. Στα 16 του όμως άρχισε το μπαλέτο……όχι αυτό δεν είναι το παράξενο. Στα 20 αφού πήρε την μαύρη του ζώνη άρχισε να κάνει βάρη για να χτίσει σώμα. Και κέρδισε τον τίτλο Mr. Belgium και μετά από όλα αυτά έγινε ηθοποιός. Τα σχόλια δικά σας4.
Sylvester Stallone
Που πας ρε ράμπο; Ο Stallone είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο άμα το πεις 
δεν θα έχεις άδικο. Τα λόγια είναι περιττά για τον Michael Sylvester Gardenzio Stallone ο οποίος μας θάμπωσε όταν ήμασταν μικροί με τον Rocky και τον Rambo και συνεχίζει να μας θαμπώνει με τους αναλώσιμους.
3. Steven Seagal  
Κυριολεκτικά «Ατσαλάκωτος» ο Στέφανος ήταν πάντα  γνωστός για το
Aikido που χρησιμοποιούσε στις μάχες του και άφηνε τους αντιπάλους του να αναφωνούν με το γεγονός ότι δεν μπορούσαν ούτε να τον ακουμπήσουν. Ο Στέφ είναι επίσης ο ΜΟΝΟΣ ξένος που μπόρεσε ποτέ να ανοίξει σχολή Aikido στην Ιαπωνία ενώ είναι και γνωστός κιθαρίστας.

2.Bruce Lee
Ο άνθρωπος πολεμική μηχανή κλέβει αντάξια τον τίτλο από την
Wehrmacht. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τις περισσότερες ώρες γυμναστική και προπόνηση από όλους τους ασκούμενους στις πολεμικές τέχνες. Ο πιο γρήγορος Wing Chun μαχητής που έχει ζήσει ο Βruce έκανε διάσημες τις ταινίες δράσης με πολεμικές τέχνες. Επίσης ήταν ο μόνος άνθρωπος που νίκησε τον Chuck Norris  σε μάχη βέβαια είχε άδοξο τέλος…1.
CHUCK NORRIS
Ο άνθρωπος που όταν κάνει κάμψεις σπρώχνει την γη.
Μέτρησε μέχρι το άπειρο 2 φορές και πίσω.
Αναγκάζει τον ήλιο να βάλει γυαλιά ηλίου.
και άλλα ΠΑΡΑ πολλά.
Ο άνθρωπος θρύλος.
Όλοι ξέρουν τον
CHUCK NORRIS
και δεν χρειάζονται συστάσεις.
Απλά απολαύστε το παρακάτω βίντεο που τα εξηγεί όλα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου