Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πάντα για τις σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Την τελευταία ενημερωτική συνάντηση (info session) πριν την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον...
προσεχή Οκτώβριο, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου ή μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr

Πηγή: thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου