Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Μπουτάρης και Γκιουλέκας

Η κορυφαία αντιπαράθεση μεταξύ Γιάννη Μπουτάρη και Κώστα Γκιουλέκα από την ημέρα που συστάθηκε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης...
εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στην τακτική συνεδρίαση του οργάνου.

Η άνευ προηγουμένου κόντρα άφησε άφωνους τους δημοτικούς συμβούλους και έφερε σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος δεν ήξερε πώς να χειριστεί την κόντρα των δύο αντρών.
Την ώρα που ο Κώστας Γκιουλέκας σχολίαζε την τοποθέτηση του δημάρχου για θέματα τουρισμού  ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα λόγο για κομματικές παρμβάσεις και συκοφάντιση της πόλης από γαλάζιους προέδρους, σταμάτησε τη ροή του λόγου του κ. Γκιουλέκα τονίζοντας ότι λέει ψέματα στην τοποθέτησή του για την τουριστική ύφεση της πόλης. Σε ότι αφορά σχόλιο του κ. Γκιουλέκα για ευνοϊκή αντιμετώπιση της εταιρείας "Ryanair" από τη διοίκηση του δήμου, ο κ. Μπουτάρης τον κάλεσε να  αναζητήσει την αλήθεια ρωτώντας τον "κολλητό του" κ. Θωμόπουλο, ο οποίος, όπως είπε, έκλεισε τη συμφωνία.
Τότε οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.
"Δεν ντρέπεστε, είσαι και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και βουλευτής. Ο άνθρωπος δε σέβεται τίποτα. Αλίμονο μας, είστε και στο κοινοβούλιο. Είστε χοντροκέφαλος", είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Κώστας Γκιουλέκας του απάντησε: Μην μου μιλάς εμένα έτσι, όπως μιλάς στα μπαρ που πας!
"Εσύ πας σε χειρότερα καφενεία. Τράβα στην κηδεία τώρα και τα λέμε μετά" απάντησε ο δήμαρχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου