Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ριζικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο!

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης στο οποίο αναμένονται κάποιες σαρωτικές αλλαγές.

Τόσο με βάση των όσων βγαίνουν από τα ρεπορτάζ όσο και με βάση την προαναγγελία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για ριζικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο.Την Τρίτη (25/9) στις 5.00μ.μ. θα γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει το Δ.Σ.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση του Δ.Σ. από 20μελες σε 9μελές ή 12μελές ώστε να είναι πιο ευέλικτο. Επιπλέον θα υπάρξουν αλλαγές στις αρμοδιότητες κάποιων προσώπων με τον Δημήτρη Γόντικα να αφήνει την προεδρία.
Το αν ο ίδιος ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ή κάποιος άλλος μπει στην προεδρία της "πράσινης" ΠΑΕ αυτό παραμένει ακόμα ανοιχτό ενώ αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει σίγουρα ο κ. Παναγόπουλος. Λέγεται, ακόμη, ότι επανέρχεται και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Άγγελος Φιλιππίδης.
Επίσης αγωνιστικά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία ενός γενικού αρχηγού τις επόμενες μέρες στην Παιανία χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Το μόνο σίγουρο,πάντως,είναι πως η κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός,και οχι μονο,δεν συμφέρει κανέναν και είναι πληγή για το ελληνικό πρωτάθλημα.Το ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς δυνατούς αντιπάλους και έλλειψη σκληρού ανταγωνισμού υποβαθμίζεται και κάνει κακό όχι μόνο στις ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά και στις αντιπάλους τους που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.Τρανό παράδειγμα εκείνο του Ολυμπιακού,ο οποίος μπορεί να είναι δυνατός στο ελληνικό πρωτάθλημα,όλοι,όμως,ξέρουμε πως οι αποτυχημένες κινήσεις των ανθρώπων της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ  τόσο στα μεταγραφικά όσο και στο τμήμα σχεδιασμού,έχει επιφέρει μεγάλη ζημία εκτός συνόρων,κάτι το οποίο το πλήρωσε μία φορά στην Ευρώπη με την Σάλκε και η γνώμη μου είναι ότι θα το ξανά πληρώσει και στην συνέχεια.Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία μας στην Ελλάδα,απο την στιγμή που ο κ.Μαρινάκης είδε αδύναμους αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα,παραμέρισε την ανάγκη για κάτι καλύτερο στην Ευρώπη και έφτιαξε ένα ρόστερ σαφώς χαμηλότερου επιπέδου απο το περυσινό και έφερε έναν προπονητή σαφώς χαμηλότερης κλάσης απο εκείνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Εν κατακλείδι,εύχομαι οι ιστορικές και αναμφισβήτητα κάποτε τρανές ομάδες της χώρας μας,όπως ο Παναθηναϊκός,η ΑΕΚ,ο ΠΑΟΚ και λοιποί να προσπεράσουν την δύσκολη αυτή εποχή και να ξανά μπούν στον δρόμο των επιτυχιών...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου