Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Έσβησαν τη φλόγα!

Απο γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι κατά τα άλλοι φλεγματικοί και οργανωμένοι Βρετανοί!
Το νέο τους κατόρθωμα ξεπερνά ακόμα και αυτές τις χοντράδες του Mr Bean, αφού κατάφεραν να σβήσουν την Ολυμπιακή φλόγα!!!

Η φλόγα είναι σε ένα περίτεχνο καζάνι και αφού είχε σβηστεί άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00 ώρα Ελλάδος. Οι Βρετανοί έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα στις 1.14 τα ξημερώματα για να βάλουν το καζάνι σε άλλο σημείο του σταδίου.
Αξιοσημείωτο, είναι πως η Ολυμπιακή φλόγα πρέπει να καίει σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και τοποθετείται σε σημείο που να είναι ορατή και από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός του σταδίου.
Σε αντίθεση, οι διοργανωτές τοποθέτησαν την φλόγα στο κέντρο του σταδίου. Ο διευθυντής επικοινωνίας των διοργανωτών, Τζάκι Μπροκ – Ντόιλ επιβεβαίωσε ότι όντως το καζάνι είχε σβήσει.

Αρκετοί τηλεσχολιαστές που κάλυψαν την τελετή έναρξης, εξέφρασαν την απορία τους για ποιο λόγο ο βωμός των Ολυμπιακών Αγώνων δεν βρίσκεται σε σημείο ψηλά, ώστε να φαίνεται (σ.σ. όπως συνηθίζεται) και έξω από το Ολυμπιακό στάδιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βρετανοί σβήνουν τη φλόγα που άναψε στην Αρχαία Ολυμπία. Αυτό συνέβη ξανά κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας. Αν προσθέσουμε και την εικόνα των άδειων καθισμάτων, κατά τα άλλα όλα πηγαίνουν καλά στο Λονδίνο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου