Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε χέρια έπειτα από 33 χρόνια παρουσίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Οι υπογραφές έπεσαν και το "Τριφύλλι" πέρασε στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. "Από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του" δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς στις 12.40 μεταβιβάσθηκε και επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" δίχως ανταλλάγματα.Νωρίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις υπογραφές.

Λίγα λεπτά την επίτευξη της ιστορικής συμφωνίας ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την προσπάθεια και την στήριξή του. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στονκόσμοτου Παναθηναϊκού.
Η συνεισφορά όσων στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Μόνη λύση ήταν το μοντέλο της λαϊκής βάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Συμμαχίας και όσοι έδωσαν 20 ευρώ είναι από το υστέρημά τους.
Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστω τους παίκτες που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί. Από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του".

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τόνισε: "Η πράξη που ολοκληρώθηκε σήμερα είναι η υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει την αίγλη που είχε χάσει και ελπίζουμε να τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου