Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΕΟ ;;;

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ALEX ....


1. Aπεμπλοκή από την διεθνή δικαστική διαμάχη για το όνομα των Σκοπίων επί της βάσης οτι κάθε λαός έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται και να επιλέγει την ονομασία που θέλει.
2. Αναγνώριση των υπάρχοντων μειονοτήτων στην χώρα , καταγραφή και επαναπροσδιορισμός των γεωγραφικών ορίων που κατοικούν. ???
3. Εναρξη συζητήσεων με την Αλβανία για το θέμα των διεκδικήσεων εκ μέρους των τσάμηδων ιδιωτικών περιουσιών στην Ελλάδα ( Ήπειρος)
4. Αναγνώριση ως Τουρκική μειονότητα του θύλακα Ροδόπης Ξάνθης και επικύρωση του τουρκικού κόμματος Δ. Θράκης VEM
5. Απόσυρση του μαθήματος των θρησκευτικών από όλες τις βαθμίδες εκπάιδευσης και αντικατάστασή του με το μάθημα της θρησκειολογίας.
6. Επανεξέταση του μεταναστευτικού , απαγόρευση διοικητικών απελάσεων από την ΕΛ.ΑΣ.
7. ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛ.ΑΣ , κατάργηση των ειδικών μονάδων ΕΚΑΜ , ΥΑΤ , μείωση της δυνατότητας κατοχής όπλου παρά μόνο κατα την εκτέλεση υπηρεσίας και επανεξέταση χρησιμότητας των μονάδων δίωξης λαθρομεταναστών , συνοριοφυλάκων και ειδικών φρουρών.
8. Αντικατάσταση της θητείας στον στρατό με σπαστή κοινωνική υπηρεσία (για όποιον επιθυμεί) αντίστοιχης διάρκειας με την διάρκεια της προβλεπόμενης θητείας , κατάργηση παρελάσεων και αντίστοιχων στρατιωτικών εορτών , συμπύκνωση στρατιωτικών μονάδων και κατάργηση του θεσμού ΕΠΟΠ ΟΠΥ κλπ.
9. Απαγόρευση όρκομωσίας είτε κατα την κατάταξη και όπου δη είτε ορκοδοσίας κατά τις δικαστικές ακροάσεις
10. Διακύρηξη ΑΟΖ μετά από συμφωνία με τις όμορες χώρες

17/6/2012 ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ......

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ,ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 100 ΕΥΡΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή