Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Ο Ηλίας θα μπορούσε να γίνει χορευτής, λέει ο πατέρας του !!!

Τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιάδιαρη, οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως έναν οξύθυμο νέο, ο οποίος συχνά πυκνά βγαίνει εκτός εαυτού. Κι αυτό αποδείχτηκε πριν λίγες ημέρες, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου και ξυλοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη.

Όμως ο ο πατέρας του του Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτης έχει διαφορετική άποψη για το γιο του, αφού όπως υποστηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Ο πατέρας του Παναγιώτης Κασιδιάρης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα είπε πως ο γιος του δεν έφταιγε για το σκηνικό βίας που είδε όλη η Ελλάδα στα στούντιο του ANT1, καθώς προσβλήθηκε και έπρεπε να αντιδράσει. «Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλη και όχι τα ''Τρία Γουρουνάκια''».

Μάλιστα ο κ.Παναγιώτης Κασιδιάρης αφήνει αιχμές και για τη Ρένα Δούρου «παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσο έγιναν. Δυστυχώς ο κ.Παπαδάκης δεν προστάτευσε τον γιο μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.»

Εκτός όμως από τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και την επιβολή της άποψης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του και μία καλλιτεχνική ψυχή. Όπως λέει και ο πατέρας του, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός «θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου