Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Παντού είμαστε ένα χάος!


Η συνεδρίαση της Superleague είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον της Λίγκας και των ομάδων που παίρνουν μέρος, καθώς θα κριθούν οι ποινές για όσους συλλόγους δεν πήραν αδειοδότηση.

Το ξεκίνημα της συνεδρίασης πάντως ήταν επεισοδιακό, καθώς οπαδοί της ΑΕΚ, που είναι μαζεμένοι έξω από τα γραφεία, πέταξαν ένα σάντουιτς στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη.Οι οπαδοί είπαν αρκετά υβριστικά συνθήματα κατά της Λίγκας και των αποφάσεων, ενώ ενδιαφέρον είχε και η συνέχεια.
Πάντως οι φίλοι της Ένωσης αποχώρησαν μετά από δέκα λεπτά από το χώρο, ενώ υπάρχει η πληροφόρηση πως ο εκπρόσωπος του Πανιώνιου ένοιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Επεισόδια και φασαρίες

Προτού αποχωρήσουν οι οπαδοί της Ένωσης, εισέβαλαν στο χώρο της συνεδρίασης, δημιουργώντας επεισόδια, πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση!
Αξίζει να αναφέρουμε πως στην περιοχή ήρθαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, έτσι ώστε να απομακρύνουν το οργισμένο πλήθος.

Στην Superleague ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Μετά απ' όλα αυτά που συνέβησαν, ο πρώην πρόεδρος της Superleague και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, πήγε στα γραφεία της Λίγκας.
Ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ήταν αρκετά εκνευρισμένος με όσα έλαβαν χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου