Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΑΛΗΤΕΣ και ΠΑΛΙ!!!

Παρά το γεγονός ότι κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας,για ακόμα μια φορά,οι ''φίλαθλοι'' του Ολυμπιακού ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ''ΜΥΑΛΑ''...

ΑΛΗΤΕΣ πέταξαν καρέκλες και αντικείμενα έξω από την αίθουσα Τύπου υποχρεώνοντας Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη και Ιτούδη να διακόψουν, για λόγους ασφαλείας, τη συνέντευξη Τύπου.
Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την... ''σκυτάλη'' πήρε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.


Ωστόσο, κάποιοι ανεγκέφαλοι βρέθηκαν έξω από την αίθουσα Τύπου και πέταξαν μία καρέκλα σπάζοντας μία τζαμαρία! Επίσης, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ''οπαδοί'' του Ολυμπιακού, έξω από την αίθουσα κι έχοντας αντιληφθεί την παρουσία των δύο «πράσινων», φώναζαν... ΕΜΕΤΙΚΑ συνθήματα εναντίον του αρχηγού του Παναθηναϊκού.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνέντευξη Τύπου, για λόγους ασφαλείας, ενώ συνεχίστηκε αργότερα, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη,να μπορεί επιτέλους να ολοκληρώνει την τοποθέτησή του.

Δηλαδή σκεφτείτε να μην κατακτούσαν τον τίτλο κιόλας! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!

Υ.Γ Οι πηγές αναφέρουν,ότι αυτοί που έκαναν όλα αυτά τα αίσχη,ηταν... ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' !!!

Υ.Γ1 Για να δούμε αν αυτή τη φορά έστω, φιλοτιμηθούν κάποιοι και τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για τις καφρίλες! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΠΑΛΙ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου