Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Οι εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα...χαμός με τις αδειοδοτήσεις

Πόσο πιο χαμηλά, αναρωτιέμαι,θα πέσει το ελληνικό πρωτάθλημα.Μέχρι πρότινος είχαμε την μάχη 4 εκ των καλύτερων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος,απο τις οποίες οι 3(!) ανεξαρτήτως μάχης κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.Τα play-off τελείωσαν ως εξής:
1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
2.ΑΕΚ
3.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
4.ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός,ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όμως δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση της ΕΠΟ.Πανιώνιος,Κέρκυρα,ΠΑΣ Γιάννενα,Άρης,ΟΦΗ και Κέρκυρα είναι η ομάδες που ακολουθούν
τον χορό της χρεοκοπημένης Λίγκα.Κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει για την αδειοδότηση των Λεβαδειακού, Skoda Ξάνθης και Αστέρα Τρίπολης που εξετάστηκαν σήμερα, όπως και για Ολυμπιακό και Ατρόμητο που εξετάστηκαν χθες. Δηλαδή «καθαρές» είναι μόλις πέντε από τις 13 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ αναμένονται πιθανότατα από αύριο. Οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια δεν υποβιβάζονται (μετά τη σχετική απόφαση της Σούπερ Λίγκας), ωστόσο δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές ή να ανανεώσουν τα συμβόλαια παρά μόνο σε παίκτες έως 21 ετών. Όσες ομάδες δεν εξασφαλίσουν αδειοδότηση, θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο ελπίζοντας μέχρι τότε να έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους για να πείσουν την Επιτροπή να ανάψει πράσινο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου