Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Έγινε τίποτα; τιμωρία; μπα... ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!

"Όλα καλά κι όλα ωραία" (που λέει και το τραγούδι), για την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς.Οι οποίοι κάνουν σαν να μην συνέβη τίποτα απολύτως χθες το βράδυ.
Και τι έγινε άλλωστε; είχαμε κανένα νεκρό; όχι. Οπότε... ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Δεν είδαμε,δεν ακούσαμε τίποτα. ΑΓΝΩΣΤΟΙ έκαναν για ΑΓΝΩΣΤΟ λόγο την ΑΓΝΩΣΤΗ επίθεση,κατά μιας ΑΓΝΩΣΤΗΣ ομάδας,η οποία για ΑΓΝΩΣΤΟ λόγο,κατευθυνόταν προς το Σ.Ε.Φ! “ΩΡΑΙΑ” ΠΡΑΜΑΤΑ!
Έτσι, δεν τιμωρείται κανένας για ότι έγινε,διότι η επίθεση εναντίων του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΟ,έγινε από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ και κυρίως για ΑΓΝΩΣΤΟ λόγο,με βάση τα όσα ακούμε απο τους “αντικειμενικούς” δημοσιογράφους,από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση...Για άλλη μια φορά λοιπόν,οι δολοφόνοι(γιατί περί δολοφονικής επίθεσης πρόκειται),την γλυτώνουν,κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για όσα έγιναν και χάρη στην ''ατιμωρησία'' που καλααααα κρατεί σε αυτην την (άντε να μην το πω τώρα)...χώρα,είναι σίγουρο ότι τέτοιου είδους “φαινόμενα” θα επαναληφθούν στο μέλλον, ξανά και ξανά...

Διότι και παλιότερα σε παρόμοια γεγονότα,κανείς δε τιμωρήθηκε και κανείς δεν δέχτηκε την παραμικρή ποινή! Το παρακρατικό σύστημα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια δυστυχώς στην Ελλάδα,φροντίζει κάθε φορά που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα,να βάζει “μπρος” στο μηχανισμό προπαγάνδας και παραπληροφόρησης,έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι λαμογιές και οι βρωμιές των δραστών,αλλά και των ηθικά υπεύθυνων γι' αυτά τα γεγονότα.

Παραδείγματα πολλά. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; το “έπος” τρομοκρατίας της Ριζούπολης; την άνανδρη και παρόμοια επίθεση πριν από δέκα χρόνια,που είχε δεχθεί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ,η οποία κατευθυνόταν(όπως και χθες)προς το Σ.Ε.Φ; τα περσυνά γεγονότα στο “Γ. Καραισκάκης”, οπού “φίλαθλοι” του ΟΣΦΠ μπούκαραν μετά τη λήξη του αγώνα μέσα στο γήπεδο και προπηλάκισαν, έβρισαν και τραμπούκιζαν εναντίων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ; την επίθεση που δέχτηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου η γυναικεία ομάδα volley του ΠΑΟ,όταν πήγε να παίξει στο φάληρο με την αντίστοιχη του ΟΣΦΠ; (Επίσης, τότε οι “φίλαθλοι” των γηπεδούχων,είχαν κλέψει τα ρούχα και τα πράματα των κοριτσιών του Τριφυλλιού!). Το πολεμικό κλίμα που υπήρχε στους τελικούς της Α1 volley,όταν κατέβαινε να παίξει ο ΠΑΟ με τον ΟΣΦΠ και οι “φίλαθλοι” των γηπεδούχων, ΞΑΝΑ κάναν επίθεση και τραμπουκισμούς κατά της ομάδας του ΠΑΟ; ή ότι γίνεται κάθε φορά στους τελίκους μπάσκετ,μεταξύ των ''αιωνίων'',τα τελευταία χρόνια;
Τι να πρωτοπεί κανείς! Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ! ΝΤΡΟΠΗ...

Κοινός παράγοντας σε όλες τις περιπτώσεις,η ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι τυχαίο αυτό; δηλαδή εντάξει,λες... μια,δυο είναι σύμπτωση. Αλλά όταν αυτά γίνονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και χωρίς ποτέ να τιμωρείται κάποιος,χάρη στην ίδια μέθοδο παραπληροφόρησης και συγκάληψης των δήθεν ''αντικειμενικών'' ΜΜΕ,αλλά και της ''αστυνομίας''... τότε πολύ απλά,δεν μιλάμε ούτε για σύμπτωση,αλλά ούτε και για ένα τυχαίο γεγονός.
Το έγκλημα από εκεί και πέρα ειναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ και ο κόσμος πλέον το έχει καταλάβει αυτό.
Δεν γίνεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που οι “οπαδοί” του Ολυμπιακού τραμπουκίζουν,σπάνε,καίνε,επιτίθενται κατά των παικτών αντίπαλης ομάδας,τρομοκρατούν και ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ το κοινό αίσθημα,να μένουν ατιμώρητοι! Την ίδια στιγμή που σωστά(κάποιες φορές),όταν γίνεται το ''παραμικρό'' από οπαδούς άλλων ομάδων, πέφτουν τιμωρίες και μάλιστα αρκετές φορές πολύ αυστηρές! Δεν λέω να μην υπάρχουν τιμωρίες. Κάθε άλλο! Αλλά όταν τιμωρείται κάποιος,να τιμωρούνται ΟΛΟΙ με τον ίδιο τρόπο! Δηλαδή, δεν γίνεται οι μεν να τα σπάνε και να τιμωρούνται και όταν τα σπάνε οι άλλοι, να μένουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!
Ε, δηλαδή... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Η ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ όπως πρέπει και έτσι θα είναι σωστά τα πράματα.Ή θα υπάρχει πλήρης ασυδοσία και θα μένουν όλοι ατιμώρητοι!
Διαλέξτε και πάρτε. Εγώ προτείνω το πρώτο. Να τηρούνται δηλαδή όλοι οι νόμοι και να ισχύουν το ίδιο για όλους! Και όταν λεμε ΟΛΟΥΣ... ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ! ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!

Διότι όταν υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ αδικία και δίνεται “βουλευτική ασυλία” στους δολοφόνους που κάθε φορά,τραυματίζουν παίκτες των αντίπαλων ομάδων,υπό την ένοχη στάση των αρμόδιων και την ανοχή της αστυνομίας(και αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό)... τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ,είναι σχεδόν σίγουρο,ότι ή θα υπάρξουν ''αντίποινα'' με κάποιο τρόπο,από τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Ή αυτοί που έκαναν τις δολοφονικές επιθέσεις,θα τις επαναλάβουν και πάλι θα γίνουν τα ίδια(και χειρότερα)... μέχρι να ''βαρεθούν'', ή ΝΑ ''ΞΥΠΝΗΣΕΙ'' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ''ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ'' ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ δολοφόνους,αλλά και ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ.

Δηλαδή τι θέλετε ρε γαμώτο... τι; να έχουμε νεκρούς; έχουμε ήδη! Θέλετε να πεθάνουν κι άλλοι άνθρωποι για να καταλάβετε ότι πρέπει να αλλάξετε στάση και να ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Εαν θέλετε κάτι τέτοιο,τότε μέτα να μην ''κλαίγεστε'' δεξιά και αριστερά για το πρόβλημα που υπάρχει με τη βία στα γήπεδα και την ''οπαδική'' βία γενικότερα.Μην αναρωτιέστε μετά, “γιατί” και “πως” συμβαίνουν όλα αυτά. Διότι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά με την ένοχη στάση σας,το “κουκούλωμα” των γεγονότων και τη συγκάληψη του εγκλήματος απ' όλους σας!Διαιτητές,Ομοσπονδία,τη Γ.Γ Αθλητισμού,τους υπουργούς,αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ''ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ''!

Τουλάχιστον το ΕΝΔΟΞΟ μπάσκετ της Ελλάδας,ας μην το διαλύσετε ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Όπως έχετε κάνει στο δύσμοιρο,το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήστε και κατι ''όρθιο''! Αφήστε να υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες και στο οποίο δεχόμαστε την αναγνώριση,το σεβασμό και την παραδοχή όλης της Ευρώπης και όλου του κόσμου γενικότερα!
ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Σας παρακαλούμε! ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΕ ''μπαλα-ελληνικό ψευτοπρωτάθλημα”, που μας κάνει να νιώθουμε ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ! Και μας κάνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ... ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!

Σας παρακαλούμε ΟΛΟΙ οι ''υγιείς'' ΦΙΛΑΘΛΟΙ και οπαδοί αυτής της χώρας... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΒΑΛΤΕ "ΣΤΟΠ" ΣΤΗΝ Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ι Α ! ! !
Αλλιώς θα πρέπει αναγκαστικά να υποστείτε τις συνέπειες των "πράξεων" σας...
Και αν δε σας νοιάζει εσάς(γιατί μάλλον "καρφί δε σας καίγεται" για όλα αυτά),σκεφτείτε τουλάχιστον τους παίκτες και τους προπονητές των ομάδων. Οι οποίοι δε φταίνε σε τίποτα για να τα πληρώνουν όλα αυτά και να τίθεται συνεχώς η ζωή τους σε κίνδυνο!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου