Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Με καθολική γαλάζια επικράτηση ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές και στο ΠΑ.ΜΑΚ.‏

Όσον αφορά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εκεί για ακόμη μια φορά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατάφερε να αποσπάσει την 11η αυτοδυναμία της.....11 συνεχόμενες χρονιές γεμάτες με ψυχή, πάθος και μια τεράστια ιστορία που θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια. Αυτή η οργάνωση ενώνει γενιές και γενιές, και δεν μασάει πουθενά... Αυτό το αποδυκνύει άλλωστε και το> 63% που απέσπασε από τις φοιτητικες εκλογές στις 16 του μήνα ...ένα ποσοστό που αντικατοπτρίζει επάξια τις δράσεις της καθόλη την χρονιά που μας πέρασε....


Και στα υπόλοιπα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ όλης της χώρας οι φοιτητικές εκλογές ανέδειξαν ξεκάθαρο νικητή την γαλάζια παράταξη. Αν και στη χώρα επικρατεί αβεβαιότητα στην κεντρική πολιτική σκηνή και πολλά ακουγόντουσαν για μεγάλη αποχή των φοιτητών από τις εκλογές, οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες πως έγινε αντίθετο. Η συμμετοχή των φοιτητών ήταν υψηλή και το αποτέλεσμα ξεκάθαρο.

Το φαινόμενο ΔΑΠ έσπασε για άλλη μια φορά όλα τα ρεκόρ και κατέγραψε για 26η συνεχόμενη χρονιά άλλη μια μεγαλειώδη νίκη και θεαματική άνοδο ποσοστών. Αν συνυπολογίσει κανείς και την περσινή άνοδο, η γαλάζια παράταξη αποδεικνύει πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές για τη χώρα, καταφέρνει και παγιώνεται ως ο κύριος εκφραστής της νέας γενιάς.

Οι νέοι δηλώνουν δυναμικά παρών και έτοιμοι να βγουν μπροστά ώστε να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Οφείλουμε όλοι οι νέοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να αποτελέσουμε τη γενιά που θα τα αλλάξει όλα και θα καταφέρει να ανοίξει το δρόμο της αναβίωσης της ελπίδας και της ανάκαμψης για το καλό της Πατρίδας μας
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου