Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Υπουργείο Άμυνας και Αντιπροεδρία ζητά ο κ. Καμμένος

Όλα εδώ αποκαλύπτονται τελικά. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης και τον έλεγχο της  ΕΔΕΥ (εταιρεία που συστάθηκε για την διαχείριση των υδρογονανθράκων της χώρας) ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,  προκειμένου να στηρίξει συγκυβέρνηση “για συγκεκριμένο διάστημα ολίγων μηνών“.


Όπως έγινε ήδη γνωστό ο κ. Καμμένος φέρεται να έχει πει στον Κ. Παπούλια ότι αν αύριο του αναφέρει πως συντρέχουν κίνδυνοι για την Ελλάδα, τότε το κόμμα θα παράσχει ανοχή σε κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από τα κόμματα. Ως εθνικούς κινδύνους θεωρεί ο Καμμένος και ζητά να ενημερωθεί, αν υπάρχει θέμα άμεσης χρεοκοπίας της χώρας ή αν υπάρχει κίνδυνος στα εθνικά ζητήματα ή αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης των τραπεζών.

Με άλλο λόγια λέει τώρα ό,τι έλεγε και ο Σαμαράς όταν στήριζε την δανειακή εξαιτίας της οποίας υποτίθεται ότι αποχώρησαν ο κ. Καμμένος και οι άλλοι από τη ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι “ξεχάστηκε” επίσης η δέσμη επτά προτάσεων για τη συμμετοχή του κόμματός του σε οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπό. Μεταξύ των προτάσεων εκείνων ήταν η ανακήρυξη της ΑΟΖ, η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, η συγκρότηση επιτροπής λογιστικής ελέγχου των δανείων που συνήφθησαν από το 1974, ομόφωνη δέσμευση των κομμάτων για αλλαγή της νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών και διεκδίκηση γερμανικών επανορθώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου