Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Έξω ο νόμος έκτρωμα!

Η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη απέναντι στο τερατούργημα Γερουλάνου είχε συνέχεια απ' όλες τις ΠΑΕ που ζητούν να αλλάξει ο νέος νόμος όσον αφορά στις ποινικές ευθύνες για τα επεισόδια.

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε σήμερα την αντίδρασή της στις συγκεκριμένες διατάξεις του νέου νόμου και ζητεί από τα κόμματα και τη νέα κυβέρνηση να δεσμευτούν για την αλλαγή τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της απόφασης αναστολής της 23ης αγωνιστικής ημέρας του τρέχοντος πρωταθλήματος και της εκδήλωσης της πρόθεσης παραίτησης του προέδρου του Ολυμπιακού, λόγω των διατάξεων του Αθλητικού Νόμου που προβλέπουν την αστική και την ποινική ευθύνη των προέδρων και των μελών των Δ.Σ. των ΠΑΕ σε περίπτωση επεισοδίων εκτός αγωνιστικών χώρων, η Super League για άλλη μία φορά θέτει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι ποινικοποιούν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και επιβάλλουν νόμους που οδηγούν στην δαιμονοποίηση του ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την προεκλογική δέσμευση των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές, να προχωρήσουν στην άμεση τροποποίηση των σχετικών άρθρων περί αστικής και ποινικής ευθύνης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου