Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Πώς τα περνάει ο άνθρωπος με την «καλύτερη δουλειά του κόσμου»;

Η δουλειά του, του εξασφάλιζε 105.000 δολάρια για ένα χρόνο και διαμονή σε πολυτελέστατο 5αστερο κατάλυμα, ενώ στις υποχρεώσεις του ήταν να κάνει ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, ηλιοθεραπεία και άλλες τέτοιες... δύσκολες δουλειές.Ο Μπεν Σάουθχολ, που πριν τρία χρόνια κέρδισε την θέση μεταξύ 35.000 υποψηφίων, σήμερα δηλώνει ότι αυτή δεν ήταν η καλύτερη δουλειά του κόσμου, αλλά η πιο εξαντλητική!!!


job
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν του πήγαν πολύ εύκολα, αφού λίγο μετά την εγκατάσταση του στο νησί, η κοπέλα του τον χώρισε λόγω φόρτου εργασίας, ενώ τον τσίμπησε και δηλητηριώδη μέδουσα και παραλίγο να πεθάνει.
Όπως είπε στην πρώτη του συνέντευξη «Όταν πρωτοείδα την διαφήμιση νόμιζα ότι το Χάμιλτον είναι κάποιο ερημονήσι, σαν αυτό στο οποίο ζούσε ο Τομ Χάνκς στον «Ναυαγό». Η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική».
job
Αυτό που τον ενόχλησε ήταν πώς το νησί είχε πολύ κόσμο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι έπρεπε να γυρίζει ντοκιμαντέρ για διάφορες εκπομπές.
Παρόλα τα παράπονα του κατάφερε να ανταπεξέλθει πολύ καλά στις υποχρεώσεις του και για αυτό σήμερα είναι Πρεσβευτής Τουρισμού της Κουινσλάνδης, ενώ ετοιμάζεται και να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του, την οποία γνώρισε πριν λίγους μόλις μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου