Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Ο νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που σκοράρει σε επίσημο ματς


Ιστορία έγραψε χθες στην Τούμπα ο Κώστας Παναγιωτούδης. Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Δόξα Δράμας, στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε για 45 ολόκληρα χρόνια ο Σταύρος Σαράφης! Πλέον, είναι ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε επίσημο ματς στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Οταν ο 17xpovoς Κώστας Παναγιωτούδης έπιανε το σουτ με το οποίο άνοιγε to σκορ στο 12' του χθεσινού ματς απέναντι στην Δόξα Δράμας, ασφαλως δεν γνώριζε ότι κατέρριπτε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, το οποίο κρατούσε για 45 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, με το γκολ αυτό, έγινε ταυτόχρονα ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που σκόραρε σε επίσημο παιχνίδι.

Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1994, ο Παναγιωτούδης κατάφερε να σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 15 ημερών για την ακρίβεια. Κάτι ανάλογο είχε πετύχει και ο Σταύρος Σαράφης στις 8 Οκτωβρίου 1967. Γεννημένος στίς 26 Ιανουαρίου 1950, είχε σκοράρει σε επίσημο ματς με τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 17 ετών, 8 μηνών και 12 ημερών. Ο Παναγιωτούδης δηλαδή ξεπέρασε τον αξεπέραστο κατά τ' άλλα "Καίσαρα" για τέσσερις ολόκληρους μήνες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου