Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Στήριξη σε Τζίγγερ απο Θεωδορίδη!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο άνθρωπος που έχει πανηγυρίσει με τα «ερυθρόλευκα» συνολικά 30 τίτλους ως παίκτης και παράγοντας μίλησε για τη νέα επιτυχία της ομάδας, αλλά και για όσα συμβαίνουν στο πάλαι ποτέ αντίπαλον δέος στον ΠΑΟ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε χαρακτηριστικά στον «ΣΚΑΪ»: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μια εύρωστη δύναμη και ξαφνικά εμφανίστηκαν κάποιοι νέοι μνηστήρες οι οποίοι χάλασαν τρομερά λεφτά για να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έβαλαν με την οικογένεια οι οπαδοί και γιατί δημιουργούν όλα αυτά τα τρομερά επεισόδια. 

«Αν καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι ο Βαρδινογιάννης ήταν ο μόνος που πρόσφερε θετικές υπηρεσίες, του πούνε ένα ευχαριστώ και τον στηρίξουν ξανά πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσει και πάλι πίσω, αντί να τρέχουν πίσω από υποτιθέμενους σωτήρες», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για τον Θρύλο μας ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι παίκτες ξέχασαν ήδη την κατάκτηση του τίτλου καθώς το μυαλό τους είναι στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη.Εάν θέλετε την γνώμη μου κι εγώ είμαι απο εκείνους που πιστεύουν οτι οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνουν τραγικό λάθος που τα βάζουν με τον μόνο που είχε τα κότσια να ρίξει λεφτά στον Παναθηναϊκό και οτι ο κύριος Βαρδινογιάννης είναι αυτη την στιγμή ο μόνος που αγαπάει πραγματικά τον Παναθηναϊκό και οτι επίσης είναι ο μόνος που μπορεί να τον σώσει.Ας πούν οι φίλοι του "τριφυλλιού" ένα συγνώμη σε αυτον τον άνθρωπο,ας ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους.Ο Τζίγγερ είναι ο μόνος αυτη την στιγμή που μπορεί να σώσει την ιστορική αυτη ΠΑΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου