Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Νέο σάιτ για γυναίκες που κάνουν τα πάντα έναντι 4 ευρώ

«Τι θα ήσαστε διατεθειμένη να κάνετε για να κερδίσετε 4 ευρώ;». Αυτό είναι το κεντρικό κόνσεπτ του σάιτ GirlfriendHire.com, κάτι σαν Μικρές Αγγελίες για άνεργες και πρόθυμες γυναίκες. Και, παραδόξως, δεν αναφέρετε σε σεξουαλικού περιεχομένου πράξεις,. Τουλάχιστον όχι φανερά.


«Θα σου στέλνω σεξουαλικά SMS επί μια εβδομάδα για να πουλήσεις μούρη στους φίλους σου», «θα σου πω ποίο κούρεμα σου ταιριάζει», «θα σου γράψω την εργασία σου για το πανεπιστήμιο», «θα σου γεμίσω τον τοίχο στο facebook με σέξι φωτογραφίες μου», είναι μερικές από τις προσφορές που θα βρείτε στο σάιτ GirlfriendHire.com.

 Μια «πρωτοποριακή» ιδέα που φέρνει σε επαφή άντρες με γυναίκες που είναι πρόθυμες να κάνουν διάφορες μικρές, χαριτωμένες -ενίοτε παράξενες και σεξουαλικές- χάρες.

Κάθεμια «φιλενάδα» ποστάρει την προσφορά της στον τοίχο του σάιτ, ο πελάτης διαλέγει αυτή που του ταιριάζει και προπληρώνει μέσω paypal.

 Ακόμη και αν ποτέ δεν θα πέρναγε από το μυαλό σας να πουλήσετε ή να αγοράσετε χάρες μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, είναι δεδομένο ότι -αν αποφασίσετε να μπείτε να το δείτε- θα κάτσετε να το χαζέψετε για αρκετή ώρα.

pinnokio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου