Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: "Δεν στηρίζουμε κανέναν!"

Όπως είχαν γράψει τα parapolitika πριν από δύο ημέρες, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ!

Μάλιστα παρουσιάζουν κατ' αποκλειστικότητα κείμενο με 2.500 υπογράφες από όλη την Ελλάδα, στο οποίο επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως εάν δεν ξεκαθαριστεί το τοπίο όσον αφορά το που οδηγείται το Κίνημα, οι Νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα ταυτιστούν "με αυτό που ξεπερνάει την ιστορία"...

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα:

"Απαντάμε όχι σε μια ψευδεπίγραφη και επίπλαστη ενότητα στελεχών και αναζητούμε την αποκατάσταση της Ενότητάς μας, με τη βάση της παράταξης, με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στο ΠΑΣΟΚ και διαψεύστηκαν. Είναι ψευτοδίλημμα άλλωστε ποιος θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ και από ποια διαδικασία θα αναδειχθεί. Η αναγκαιότητα τβν στιγμών απαιτεί να απαντήσουμε στο ερώτημα ποια Ηγεσία και με ποια πολιτική, θα οδηγήσει την Παράταξη σε μια νέα εποχή. Γιατί εάν δεν απαντηθεί το ερώτημα αυτό, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη εμείς να ταυτιζόμαστε με αυτό που ξεπερνάει η ιστορία..."


πηγη : parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου