Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Είπε το ''ναι'' ο Τζίγκερ στους παλαίμαχους!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποδέχθηκε το αίτημα των παλαιμάχων παικτών του Παναθηναϊκού για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ!


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έλαβε την επιστολή των παλαιμάχων για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου σήμερα το πρωί και έδωσε εντολή για συνάντηση των δικηγόρων των δύο πλευρών.


Η συνάντηση έχει σκοπό να δουν πως θα προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης και έφοσον δεν προκύψει κάποιο νομικό ''κώλυμα'', οι μετοχές θα περάσουν στα χέρια των παλαίμαχων!


Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του κ. Βαρδινογιάννη «η απάντηση στο αίτημα είναι θετική εφόσον βρεθεί η νομική φόρμουλα για να μεταβιβαστούν οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη στους παλαίμαχους».


Ωραία όλα αυτά. Και ρωτώ εγώ τώρα... ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ; ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ; ΘΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ; Εδω ΟΛΟΙ οι μεγαλοεφοπληστές και λεφτάδες μέτοχοι-αμέτοχοι δε μπόρεσαν να κάνουν κάτι! Αυτοί πως θα τα καταφέρουν; που είναι σαφώς πιο ''φτωχοί'' από τους Τζίγκερ,Βγενόπουλο,Γιαννακόπουλους,Πολέμη κ.α...


Πιστεύω ότι αυτό δεν φαίνεται ''περίεργο'' μόνο σε εμένα,αλλά και στην πλειοψηφεία των φίλων του ''Τριφυλλιού'' και των Ελλήνων φιλάθλων γενικότερα.


Λέτε να είναι κάποιο ''κόλπο'' ξανά απο τον Τζίγκερ; ή λέτε να υπάρχει περίπτωση οι παλαίμαχοι του ΠΑΟ, να μπορέσουν να σώσουν την ομάδα τους; (κάτι που επαναλαμβάνω ότι όχι μόνο δεν κατάφεραν οι ''λεφτάδες'' μέτοχοι-αμέτοχοι,αλλά χειροτέρεψαν ακόμα περισσότερο τα πράματα για την πράσινη ΠΑΕ).


Με μόνο ''μέτοχο'' αυτή τη στιγμή, τον κόσμο του(γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ομάδα)ο ΠΑΟ δεν έχει και πολλές λύσεις ''σωτηρίας''. Είναι σίγουρο πως εαν αυτή η προσπάθεια που κάνουν οι παλαίμαχοι της ομάδας,ευδοκιμήσει και πάνε όλα καλά,τότε θα έχει γίνει και από τις δύο πλευρές ενα καλό ''deal'', όπως λένε και στον επιχειρηματικό χώρο.

Εαν όμως η προσπάθεια αυτή, δεν ευδοκιμήσει και τα προβλήματα αυξηθούν περισσότερο, ο κίνδυνος για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, να ''βυθιστεί'' κι άλλο μέσα στα χρέη της, είναι πολύ μεγάλος δυστυχώς...


Όλοι τους πάντως θα κριθούν από τον κόσμο,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Και σίγουρα εαν και αυτή η απόπειρα των παλαίμαχων(που φαντάζομαι γίνεται με τις καλύτερες προθέσεις), αποτύχει, τότε τη μεγαλύτερη ευθύνη, θα την έχουν ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!

Και όσο για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, μπορεί ο Τζίγκερ να εχει πει από το περασμένο καλοκαίρι ότι δεν ασχολείται άλλο με την ΠΑΕ και ουσιαστικά ''ΦΕΥΓΕΙ'' απο τα δρώμενα του ΠΑΟ,όμως έχει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,όπως και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι μέτοχοι-αμέτοχοι τις ευθύνες του!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ... ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ''ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ'' ΤΗΣ ΠΑΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ! Σαφώς έχουν και ΟΛΟΙ οι άλλοι μέτοχοι-αμέτοχοι τις ευθύνες τους,διότι στα δύσκολα εγκατέλειψαν το ''καράβι''.


Το θέμα είναι να βγει απο αυτή τη κρίση ο ιστορικός σύλλογος του ΠΑΟ,να βάλουν ΟΛΟΙ τους το καλό της ομάδας πάνω απο όλους τους εγωισμούς τους και να μπορέσουν να βοηθήσουν να ''ανθίσει'' και πάλι το ''Τριφύλλι''! Είτε αυτοί θα είναι παλαίμαχοι,είτε θα είναι πλούσιοι, εφοπλιστές-μεγαλομέτοχοι.

ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ''ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ'' ΟΙ ''ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ''!

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου