Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Ζήτησε πίσω τα χρήματα του ο Βγενόπουλος-Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του ΠΑΟ!

Τα χρήματά του πίσω έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος που απειλεί να κατηγορήσει ακόμα και για υπεξαίρεση τα μέλη του συμβουλίου σε περίπτωση που τα χρήματά του έχουν ξοδευτεί. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος είχε ήδη καταβάλει 1,7 εκατ. ευρώ, ζητεί να του επιστραφούν τα χρήματα πίσω, ενώ οι Πολέμης και Βασιλάκης που θα έβαζαν με τη μορφή δανείου 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, δεν προτίθενται να προχωρήσουν. Ο "Mr MIG" παρενέβη τηλεφωνικά και μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα και ζήτησε τα χρήματα τού, απειλώντας μάλιστα πως θα κατηγορήσει τη διοίκηση της ομάδας για υπεξαίρεση σε περίπτωση που τα έχει δαπανήσει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε πως τα λεφτά δεν δόθηκαν και ότι οι παίκτες είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους μεν, αλλά αυτά προέρχονται από άλλες πηγές, οπότε δεν προκύπτει τέτοιο θέμα. Νωρίτερα υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ του κ. Τζήμα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Τα πέντε πρώτα μέλη που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με εξαίρεση τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Μίμη Δομάζο και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Δημήτρης Γόντικάς θα παραμείνει στη θέση του, αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που απασχολεί, καθώς τίθεται ξεκάθαρα θέμα επιβίωσης της ΠΑΕ, αφού πλέον το Πρωτοδικείο και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ορατός.


"Bροχή" οι παραιτήσεις

Δραματικές εξελίξεις με απρόβλεπτες συνέπειες για την ομάδα επεφύλασσε η 23η Μαρτίου που μπορεί να αποδειχθεί η «Μεγάλη Παρασκευή» του «τριφυλλιού». Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση, παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ και ο Δημήτρης Γόντικας. «Απευθυνθείτε πλέον στους μετόχους», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, είπε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις». Πρέπει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί νέο ΔΣ στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 18 Απριλίου, τότε ο Παναθηναϊκός οδηγείται στην λύση του Πρωτοδικείου.


cretalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου