Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ζήτησε ο Γ. Καρατζαφέρης

Την απέλαση όλων των παρανόμων μεταναστών από την χώρα, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υπαινισσόμενος ότι το ζήτημα που προέκυψε εσχάτως, οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.

Ο κ. Καρατζαφέρης σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι είναι «ντροπή σε κάθε εκλογές να έχουμε «σκούπα» σε λαθρομετανάστες, μέχρι που θα κλείσουν οι κάλπες και πάλι να επιστρέφουν στα ίδια γκέτο στην Αθήνα» και εκτίμησε ότι η μόνη λύση που υπάρχει είναι η απέλαση.


«Απαλλαγή της χώρας από το βάρος των λαθρομεταναστών. Όσο και να παίζουν, την επόμενη μέρα των εκλογών, ο νέος συσχετισμός δυνάμεων θα επιβάλλει την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από όλη την Ελλάδα» , συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στο θέμα της ημερομηνίας των εκλογών, κάνοντας λόγο για ρευστότητα που παρατείνεται και βλάπτει τη χώρα, όσο δεν υπάρχει μια συγκεκριμένα απάντηση.
«Από 19 Φεβρουαρίου πήγαμε στο Μάρτιο. Από το Μάρτιο πήγαμε 8 Απριλίου. Από τις 8 Απριλίου πήγαμε 29 κι από τις 29 Απριλίου πήγαμε 6 Μαΐου», είπε ο κ.Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να βρουν ημερομηνία εκλογών. Η ρευστότητα όμως, βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

Τέλος αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την έλλειψη σχετικών στοιχείων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον παρέπεμψε στο «Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου», όπου εκεί, όπως υποστήριξε, «ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει ο φάκελος που είχε ετοιμαστεί για τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1964».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση βρίσκει προφάσεις, γιατί, όπως εκτίμησε, «δεν θέλουν να «ζυμώσουν» και συνεχώς «κοσκινίζουν»».

ΠΗΓΗ: 24h.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου