Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Άγριο "θάψιμο" στον Παπουτσή από Χρυσοχοϊδη

Τα όργανα έχουν αρχίσει για τα καλά στο ΠΑΣΟΚ αλλά δυστυχώς μεταφέρονται και στην κυβέρνηση. Η πρώτη του Μιχάλη… Κάλαχαν στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. είχε από όλα. Και κορώνες και υποσχέσεις για πάταξη της εγκληματικότητας και άγριο θάψιμο του συντρόφου του κ. Παπουτσή. «Όταν έφυγα πριν από 17 μήνες, η ΔΙΑΣ είχε 2.000 αστυνομικούς και 1.000 μοτοσικλέτες. Τώρα, μαθαίνω ότι στο δρόμο είναι 1.300 και οι άλλοι στα γραφεία. Σε ποιών τα γραφεία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί;» αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσοχοϊδης.


Εδώ μάλιστα υπόσχεση ότι από αύριο κιόλας θα βγάλει στο δρόμο άλλους 700 αστυνομικούς ενώ «κοντά σ’ αυτούς θα προστεθούν πολύ γρήγορα άλλοι 1.000».

Ο νέος… παλιός υπουργός έδωσε έμφαση στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της ανομίας ενώ μιλώντας για το κέντρο της Αθήνας είπε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κέντρο Αθήνας σήμερα” συμπληρώνοντας οτι έχει υποβαθμιστεί και χρειάζεται να βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές. Πρόσθεσε μάλιστα οτι στο παρελθόν έχει στείλει πολλές επιστολές για το θέμα χωρίς ωστόσο να βρεθεί καποια λύση.

Είναι προφανής ο στόχος του κ. Χρυσοχοϊδη. Θα γεμίσει την Αθήνα με αστυνομικούς, δήθεν θα φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά έτσι ώστε να μπορέσει να διασωθεί στις εκλογές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «εξαρθρώσει» και καμιά ομάδα από παιδαρέλια που νόμισαν ότι θα γίνουν σύγχρονοι Τσε Γκεβάρα.

Όμως, αυτές τις μπηχτές κατά του Παπουτσή τι τις ήθελε; Τόσους μήνες στο υπουργικό συμβούλιο δεν έλεγε καμιά κουβέντα, τώρα που ετοιμάζονται οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ το θυμήθηκε; Γιατί απ’ ότι μαθαίνουμε θα ανακοινώσει και τη στήριξή του στον Βενιζέλο έτσι για να διασωθεί και κομματικά. Θα αποκηρύξει τον Παπανδρέου και τους εκπροσώπους του (βλέπε Παπουτσή) και θα προσπαθήσει να κάνει δυναμική επιστροφή μετά την απίστευτη γκάφα με το Μνημόνιο που διάβασε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου