Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Τα μυστικά των αντρών.....

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι οι άνδρες στις σχέσεις τους, αλλά και γενικότερα, δεν είναι και τόσο πολύπλοκα όντα. Αισθάνονται ότι οι άνδρες δεν κρατούν πολλά μυστικά, αλλά ακόμα και αν κρατούν, έχουν την τάση να τα αποκαλύπτουν σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Ωστόσο, θα αιφνιδιαστείτε όταν μάθετε ότι οι άνδρες διατηρούν πολλά μυστικά και άλλα τόσα μέσα στην καρδιά τους.
Μερικά από αυτά είναι:


  • Οι φίλοι σου ξέρουν για μένα;;; Ωχ, θεέ μου!!
Αυτό είναι κάτι που θα μισήσει.
Ένα άνδρας σίγουρα θα διατηρήσει την κατάστασή της σχέσης του κρυφή τόσο στο Facebook, σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή συνομιλιών, όσο και στους φίλους του. Αυτό περιμένει και από εσάς να κάνετε και με τις φίλες και του φίλους σας. Θέλει η σχέση σας τουλάχιστον για ένα διάστημα στην αρχή να είναι μυστική, είναι κάτι προσωπικό γι’ αυτόν, ιδιαίτερα μεταξύ των στενών σας φίλων. Θέλουν συνήθως οι λεπτομέρειες της σχέσης να μένουν μεταξύ των δύο σας.

  • Οι άνδρες κουτσομπολεύουν.
Ναι, οι άνδρες κουτσομπολεύουν!!!
Θα κουτσομπολέψουν τις γυναίκες που περνούν από μπροστά τους, ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ, την νέα γυναίκα που μόλις γνώρισαν, την οικονομική κατάσταση, πόσο κακό είναι το νέο τους αφεντικό ή άλλες συνθήκες στην δουλειά τους, και πολλά περισσότερα. Απλά αγαπούν να επιδεικνύουν πολλές από τις φάσεις της ζωής τους.

  • Οι άνδρες νοιάζονται.
Για όσες πίστευαν και “στόλιζαν” τους άνδρες με το μισό τουλάχιστον ζωϊκό βασίλειο για την αναισθησία τους.
Στην πραγματικότητα, οι άνδρες νοιάζονται μόνο όταν θέλουν κάτι ή κάποια πάρα πολύ, σε σημείο να γίνουν ακόμα και ρομαντικοί. Δεν θα φροντίσουν και δεν θα χάσουν το ύπνο τους για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε που δεν νοιάζονται. Ωστόσο, μπορεί να μην σας το δείξουν γιατί κάποιες φορές, ιδιαίτερα στην αρχή, είναι θέμα εγωισμού για να μην νιώσουν πως μπορεί να εκμεταλλευτείτε την αδυναμία τους προς εσάς.

  • Αν ακούω;;; Ποιος, εγώ;;;
Γνωρίζετε ότι τον περισσότερο καιρό οι άνδρες προσποιούνται ότι σας ακούνε;
Είναι έξυπνοι και ξέρουν πολύ καλά πώς να το κάνουν. Θα κουνήσουν το κεφάλι, θα σας κοιτάζουν που και που στα μάτια και θα σας κάνουν να αισθάνεστε πως όλα όσα είπατε τα έχουν ακούσει. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Είναι κακοί ακροατές, εγωιστές και προσποιούνται ότι σας ακούνε τον περισσότερο χρόνο, ενώ στην ουσία τους ενδιαφέρουν τα δικά τους ή η συγκεκριμένη ατζέντα που έχουν στο μυαλό τους. Γι' αυτό, για να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους, μην τους κουράζετε με πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Πείτε τους μόνο τα βασικά κάθε φορά και τα υπόλοιπα στον κολλητό ή στην κολλητή σας.

  • Στους άνδρες αρέσει να κοιτάνε άλλες γυναίκες.
Οι άνδρες θεωρούν ότι είναι δικαίωμα τους να κοιτούν κάθε γυναίκα που περνά.
Έχουν την τάση να παρατηρούν μία ωραία γυναίκα οποιαδήποτε στιγμή. Θα το κάνουν και αν εμπλέκονται μαζί σας συναισθηματικά σε μία σχέση μαζί σας, σας θέλουν και έχουν δεσμευτεί. Είναι θέμα συνήθειας; Θέλουν να εξιτάρουν το μυαλό τους; Δεν έχει σημασία. Πάντως, οι περισσότεροι το κάνουν και το απολαμβάνουν. Και όχι γιατί απαραίτητα έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για εσάς, ή γιατί σας συγκρίνουν με άλλες ή γιατί απλά...ψάχνονται.
.

  • Οι άνδρες κλαίνε.
Ναι, καλά διαβάσατε!!!!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μύθος από αυτόν που υποστηρίζει ότι οι άνδρες δεν κλαίνε. Η αλήθεια είναι ότι κλαίνε, και πολύ μάλιστα!!! Άλλοι κλαίνε μόνοι τους, άλλοι με φίλους τους και άλλοι με την οικογένειά τους. Μερικές φορές και αυτοί αισθάνονται ότι πρέπει να ξεθυμάνουν τα αισθήματά τους.

Άλλα μυστικά των ανδρών:
  • Και οι άνδρες έχουν τις συναισθηματικές τους στιγμές.
  • Και οι άνδρες ανησυχούν για το σωματικό τους βάρος ή για τον όγκο του σώματος τους, τα μπράτσα ή τους κοιλιακούς τους.
  • Οι άνδρες φοβούνται να μεγαλώσουν.
  • Θα υποσχεθούν ότι θα σας τηλεφωνήσουν, ακόμα και αν δεν έχουν την πρόθεση να το κάνουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου