Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Ποιο είναι το... μυστικό που θα αποκαλύψει η ΔΑΠ την Παρασκευή;

Τις εκλογικές τους μηχανές ζεσταίνουν οι ΔΑΠίτες οι οποίοι δεν επηρεάζονται καθόλου από την ανάπαυλα των ερχόμενων Πασχαλινών διακοπών. Με μαζικότητα και συσπείρωση αποφάσισαν να δώσουν το σύνθημα των εκλογών αυτήν την Παρασκευή στην Φιλοσοφική.

Δεν πρόκειται όμως για κάποιο απλό προεκλογικό “πανηγύρι” αφού ο λόγος που θα συγκεντρωθούν είναι αυτό που έχει τραβήξει τα βλέμματα της ακαδημαϊκής κοινότητας εδώ και αρκετές μέρες.

Πρόκειται για την Κοινωνική Πρόταση της ΔΑΠ η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς εδώ και καιρό από τα στελέχη της και την κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για κάτι αρκετά “επαναστατικό” και ώριμο για τα φοιτητικά δρώμενα το οποίο θα βάζει στο προσκήνιο τον ίδιο τον φοιτητή και τις σύγχρονες ανάγκες του. Με αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα αντιμετωπίζουν το εγχείρημα και οι ίδιοι οι δημιουργοί του, καθώς με την ίδια αποφασιστικότητα που κατάφεραν πολλά μέσα στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ ευελπιστούν να αλλάξουν και την κοινωνική δομή της φοίτησης με 11 πρωτοπόρες προτάσεις.
πηγη : parapolitika.gr

1 σχόλιο: