Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Επεισόδια,επεισόδια,επεισόδια...γιορτή του ποδοσφαίρου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στο Ρέντη, αλλά θέλησε να περάσει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτά τα επεισόδια θα πρέπει να ξεχαστούν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνεχάρη έναν έναν παίκτες και προπονητή για τη νίκη στο ΟΑΚΑ υπό τις συνθήκες που επετεύχθη και στην ομιλία του πέρασε διάφορα μηνύματα για την ομάδα του αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικότερα:
"Αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ ήταν θλιβερά και σας δίνω συγχαρητήρια που καταφέρατε και πήρατε μια μεγάλη νίκη σε αντίξοες συνθήκες. Εμείς να ξέρετε ότι όλα αυτά δεν θα τα προβάλλουμε, ούτε θα στείλουμε DVD στην ΕΠΟ και στην UEFA όπως έκαναν άλλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου κι εμείς θέλουμε να το προστατεύσουμε γιατί ο Ολυμπιακός θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως σας είχα πει και την Πέμπτη, για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να νικήσετε στο ντέρμπι και όχι τη Μέταλιστ. Στην Ευρώπη κάνατε καλή πορεία και σας αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για ό,τι καταφέρατε εκεί. Να ξέρετε όμως ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και θέλω νίκες μέχρι το τέλος. Επίσης, υπάρχει και το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το νταμπλ και με τον ΟΦΗ την Τετάρτη θέλω πάλι νίκη".

 Πόσο σημαντικό θα ήταν οχι μόνο να προστατεύαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο μη στέλνοντας υλικό στην UEFA,αλλά και με αλλαγή νοοτροπίας του ίδιου μας του λαού.Γιατί πλέον να γίνονται επεισόδια,απορώ τι κερδίζουν και όσοι τα κάνουν αλλα και οι ομάδες που "υποστηρίζουν".Πάντως εχθές υποτίθεται οτι έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.Έχω,λοιπόν,να πω πως το θέαμα που μας χάρισαν με την αγωνιστική τους κατάσταση ήταν θλιβερό και σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζε σε ντέρμπι.Πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι της όλης υπόθεσης,όπως είπε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού,Ζεσουάλδο Φερέιρα μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε καθώς τα επεισόδια για ακόμα μια φορά το επισκίασαν.Σημαντική η δήλωση του Γιόσου Σαριέγκι,στην οποία αξίζει να σταθούμε: "Αλλάξτε επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου