Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Δύσκολοι καιροί για ήρωες

Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που ανησυχεί κάποιους «εκλεκτούς» (πλην δειλούς), είναι και η περιβαλλοντική μόλυνση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, ο υπερπληθυσμός, τα αποθέματα τροφών και οι περιορισμένοι πόροι του πλανήτη: όλα αυτά τους έχουν ωθήσει στην εκπόνηση ενός σχεδίου απόδρασης από τη Γη και μυστικής εποίκισης του Κρόνου!


Αυτό τουλάχιστον καταγράφεται στα στοιχεία κάποιων, οι οποίοι «διαβάζουν» με άλλο μάτι μια φιλόδοξη αποστολή της NASA. . Ωστόσο, πολύ περισσότερα δείγματα ύπουλης -και λίαν επικίνδυνης συμπεριφοράς- καταγράφονται όλο και πιο έντονα στην «εικονική», πλην εκρηκτική, ψηφιακή πραγματικότητα του διαδικτύου. Δυστυχώς, αυτό που απεύχονταν οι στρατιωτικοί κύκλοι είναι ήδη πραγματικότητα: ο Α’ Παγκόσμιος Κυβερνοπόλεμος έχει ξεσπάσει. Ακόμα και δικές μας ιστοσελίδες εθνικής σημασίας δέχονται επίθεση καθημερινά από τους Τούρκους.

Πιο τραγικό είναι όμως το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να «παγιδέψουν» (με προγράμματα trojan) τον υπολογιστή μας και να τον στρέψουν εναντίον ζωτικών συμφερόντων της χώρας μας.. Δύσκολοι καιροί για ήρωες, λοιπόν, όμως κάποιοι υπεραθλητές «άπαιχτων» καινούριων σπορ δίνουν μια νότα αισιοδοξίας (και τόλμης) στη ζωή μας με τις τρελές επιδόσεις τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου