Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Υπο διάλυση ο ΠΑΟ!

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό πάνε απο το κακό στο χειρότερο.Ούτε πρίγκιπας υπάρχει και ούτε υπήρχε ποτέ.Και τώρα οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε κλειστό κλοιό και πρέπει πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Δυστυχώς οι εποχές που ζούμε θυμίζουν έναν τροχό που γυρίζει.Και μας φέρνει σαν Ελλάδα σε εποχές παλιές.Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό και όπως το πολιτικό παρασκήνιο θυμίζει εποχές Χαρίλαου Τρικούπη,έτσι και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μου θυμίζουν εποχές άλλες,παλιές.
Εποχές που έχουν ξεχάσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.Τότε,που πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Αδριανόπουλος.Γινόταν δικαστήριο,λοιπόν,στο οποίο οι παράγοντες των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσιζαν για το αν θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός η όχι.Τα αποτελέσματα δεν ηταν καλά για την ομάδα του τριφυλλιού καθώς ένα ακόμα "ναι" και ο Παναθηναϊκός μας αποχαιρετούσε για την Β' Εθνική.Όλοι είχαν δώσει την απόφασή τους,όλοι εκτός απο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού λέει όχι να μην πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός γιατί δεν θά'χει αντίπαλο ο Ολυμπιακός.Κι έτσι το "τριφύλλι" επαίζησε.Έτσι,λοιπόν και σήμερα,την ώρα που οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο,ο νύν πρόεδρος του Ολυμπιακού ανακοινώνει πως οι Παναθηναϊκος και ΑΕΚ δεν πρέπει να διαλύσουν γιατί κάτι τέτοιο θα υποβάθμιζε το ελληνικό πρωτάθλημα και προτίνει στην ΕΠΟ οι ομάδες να συμμετέχουν στα πλέι-όφ κι ας τιμωρηθούν απο την UEFA με μη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Καθώς επίσης οι ομάδες που δεν προαπαιτούν όσα χρειάζονται για την αδειοδότησή τους να μην  πέφτουν κατηγορία αλλά να συμμετάσχουν κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.Εάν βέβαια βρίσκονται πάνω απο την ζώνη υποβιβασμού.Ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος λοιπόν άκουσε τραγικά πράγματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και έσπευσε να προλάβει να τα πει πρωτος: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. 

«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Μου είναι αδιανόητο να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος.

Τελικά βγήκαν έξω και παραιτήθηκαν όλοι! Σύσσωμο το Δ.Σ., με τον Γόντικα να λέει ότι πλέον οι μέτοχοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα γίνει Γ.Σ. στις 18 Απριλίου κι αν δεν υπάρξει νέα διοίκηση ο ΠΑΟ πάει Πρωτοδικείο!

Το θέμα είναι τι θα γίνει μέχρι τις 31 Μαρτίου όταν και πρέπει να βάλουν τα χρωστούμενα για να πάρουν άδεια από την ΟΥΕΦΑ. 

Ο Βγενόπουλος ζήτησε πίσω τα λεφτά που έβαλε πρόσφατα (1,7 εκ), ενώ οι Πολέμης, Βασιλάκης απέσυραν τα δάνεια στην ΠΑΕ. 

Η τραγωδία της πολυμετοχικότητας έφτασε στον πάτο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου