Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Μάθετε τα πάντα για τις σπουδές στην Κύπρο

Τα πάντα για την Κυπριακή τριτοβάθμια εκπαίδευση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν γονείς και κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης. 

Την εκδήλωση...
διοργανώνει την επόμενη Τρίτη, 20 Μαρτίου, από τις 17:30 έως τις 20:30 στο ξενοδοχείο Electra Palace το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα.
Η αποστολή θα αποτελείται από εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και από εκπροσώπους του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, του Υπουργείου Παιδείας, και του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, που θα συμμετάσχουν είναι τα εξής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Πανεπιστήμιο Frederick
Πανεπιστήμιο Κύπρου
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα παρουσιασθεί το Κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από Λειτουργό του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου με σκοπό την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, καθώς και των εκπαιδευτικών της Θεσσαλονίκης.
Εφόσον ενδιαφέρεστε να μετάσχετε στην εκδήλωση επικοινωνήστε με το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Πρεσβείας στο τηλ. 2103734822 και 2103734800.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου