Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Του ζήτησε ο πρόεδρος να έχει μειωμένη απόδοση!

Πρώην παίκτης του Πανιωνίου εξομολογήθηκε στον μάνατζέρ του και τον Βοριά που κατέθεσε στον ανακριτή Καλόφωνο, πως ο τότε πρόεδρος του συλλόγου του είχε ζητήσει να έχει μειωμένη απόδοση σε διεθνή αγώνα της ομάδας. 


Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ, ο Αυστραλός αμυντικός Τράβις Ντοντ (φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα ματς με την ομάδα του Πανιωνίου στην Ελλάδα, στο ματς των κυανέρυθρων με την Ντιναμό Τιφλίδας του είχε ζητηθεί να έχει μειωμένη απόδοση .


 Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος έχει στα χέρια του ένορκη κατάθεση του Σωτήρη Βοριά,πρώην διαιτητή, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα παραπάνω τα είχε εξομολογηθεί στον ίδιο ο 32χρονος σήμερα παίκτης, όπως και στον μάνατζέρ του. Το ματς των δύο ομάδων (5-2) είχε γίνει τη σεζόν 2004-2005, και ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος είχε πει στον Αυστραλό άσο να έχει μειωμένη απόδοση, να κρατάει την μπάλα στα πλάγια και να μην κάνει βαθειές σέντρες. Προφανώς για να μην διώχνει μακριά την μπάλα από τα καρέ της ομάδας του.

Ο Ντοντ δεν αγωνίστηκε σε όλο το ματς, καθώς λόγο της απόδοσής του αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του, ενώ σημειώνεται ότι αποκτήθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης με μεταγραφή από την Μαλαισιανή ομάδα Τζοχόρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου