Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Σφίγγει η θηλιά για ΠΑΟ και ΑΕΚ

Η Γκαζιαντέπσπορ είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα η οποία κι επίσημα απο σήμερα τιμωρείται για την μη προσαρμογή της στο Financial Fair Play.Δυστύχως,αυτα τα νέα είναι δυσάρεστα καθώς τα σενάρια περι αποκλεισμού δυο μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος όλο και φουντώνουν.Οι δυο ομάδες μας έχουν χρονικό περιθώριο 30 ημερών να ανατρέψουν την κατάσταση.Σαφώς και αυτες τις ώρες η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς κάτι τέτοιο υποβαθμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα πιο χαμηλά.Ας ευχηθούμε αυτο το σενάριο να μην οριστηκοποιηθεί.Ας δούμε τώρα πως κινούνται οι δυο ομάδες προκειμένου να ανατραπεί αυτη η κατάσταση.

Στον Παναθηναϊκό,ο Ανδρέας Βγενόπουλος καλεί τους εκπρωσόπους της πράσινης ΠΑΕ στη Γενική Συνεύλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου ενώ αφήνει να διαρρέεται οτι και ο ίδιος θα παρευρεθεί εκεί.
Όσον αφορά την ΑΕΚ,ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Δημητρέλος μίλησε για την τεράστια ανάγκη να πληρώσουν οι μέτοχοι.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 

«Από τα 500.000 ευρώ τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν στη εφορία για τον διακανονισμό. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω. Το θέμα είναι πλέον τι γίνεται δω και πέρα. Θα μιλήσω ανοικτά στον κόσμο, σε συνέντευξη τύπου, γιατί πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια και την πραγματικότητα. Τόσο για τα χρήματα του δανείου, όσο και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την δική μας διοίκηση. Ο κ. Οικονομόπουλος, είχε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και για αυτό δεν ήρθε στο Δ.Σ. Δεν μου είπε κάτι για δυσαρέσκεια. Ότι μπορεί να είναι ενοχλημένος από τα οικονομικά στοιχεία, αυτό μπορεί να ισχύει» είπε μεταξύ άλλων.


Πλέον το διοικητικό ενδιαφέρον εστιάζεται στους μετόχους, αλλά και στο τελεσίγραφο που υπάρχει πλέον από το Δ.Σ προκειμένου να δώσουν λύση. Πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα και ο Ανδρέας Δημητρέλος θα πει την Παρασκευή τα πράγματα με το όνομα τους. «Πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί έτσι και δεν μπουν κάποια χρήματα στις ημερομηνίες που έχουμε υποσχεθεί, η ΑΕΚ θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Τα δικό μας τελεσίγραφο αυτό αφορά».


Όσον αφορά την φήμες που θέλουν τον Νίκο Νοτιά να έρχεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ο Αντρέας Δημητρέλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση. «Δεν ξέρω αν είναι άφαντος, εγώ όμως δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν ξέρω αν θα έρθει στην Ελλάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου