Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Bild: "Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα λόγο για να χαίρονται"

Η γερμανική εφημερίδα Bild ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενήσει ειρωνικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα. Τώρα επανέρχεται αναφερόμενη στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Σε δημοσίευμα με τίτλο «Κανένας λόγος για να χαίρεστε", ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Nikolaous Blome με ειρωνικό τρόπο γράφει πως "Τώρα η Ευρώπη είναι μες στη χαρά, ο ήλιος λάμπει κτλ»."Η Ελλάδα κούρεψε το χρέος της- όλα καλά τώρα; Δυστυχώς όχι" τονίζει.Ίσως αυτό (το PSI) να ήταν αναπόφευκτο. Αλλά σίγουρα δεν αποτελεί λόγο για να χαίρονται!" γράφει ο Blome.

Και ο συντάκτης διερωτάται: "Τι κατάφεραν με το κούρεμα του χρέους;" «Να κερδίσουν λίγο χρόνο» απαντάει. Και προσθέτει: «Και που έφυγαν τα εκατό εκατομμύρια από χρέος της Ελλάδας, νέα χρέη θα έρθουν από αύριο».

«Στην Ελλάδα έχουν σπαταληθεί δύο ολόκληρα χρόνια χωρίς να αναπτυχθεί ούτε ένα επιχειρηματικό μοντέλο. Αυτό αποτελεί μια πραγματική ασθένεια», καταλήγει ο σχολιαστής.

Εδώ το μόνο που έχω να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου είναι πως η αλήθεια πονάει, όλοι γνωρίζουμε πως με αυτή τη συμφωνία μπορεί να 'έφυγαν' 100 εκατομμυρια, αυτό μας δίνει ελπίδα η οποία θέλουμε να πεθάνει τελευταία , τι γίνετε όμως καθημερινά; Όλοι το βλέπουμε τα πράγματα χειροτερεύουν.... μήπως οι Γερμανοί εκτός από'αφεντικά' μας είναι και ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ;;;;


πηγη: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου