Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Το ΙΚΑ δαπάνησε 23.700 ευρώ για αλεξίσφαιρα γιλέκα

Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λένε "απίστευτο και όμως ..., Ελληνικό. Πάντως σίγουρα απαιτούνται εξηγήσει για την καταγγελία. Στις 23 Ιανουαρίου του 2012 το ΙΚΑ αγόρασε αλεξίσφαιρα γιλέκα! Μάλιστα το ταλαιπωρημένο από τα χρέη Ασφαλιστικό Ίδρυμα δαπάνησε μόλις... 23.000 ευρώ για να προμηθευτεί αγνώστου αριθμού αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στο αναλυτικό έγγραφο της Διαύγειας δεν αναφέρεται για πιο λόγο εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 23.707,50 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.

Μου φαίνεται προκλητικό να δαπανώνται μερικές χιλιάδες ευρώ για την προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων και μάλιστα από το ΙΚΑ δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον Realfm .

"Μέσα σε αυτήν την περίοδο της κρίσης, που περικόπτονται από το κράτος αναγκαίες παροχές για τους πολίτες, συνεχίζονται οι προκλήσεις. Μου φαίνεται προκλητικό να δαπανώνται μερικές χιλιάδες ευρώ για την προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων και μάλιστα από το ΙΚΑ".http://news247.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου