Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο αριθμός των φίλων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο "Φρίουλι" θα είναι πολύ μεγάλος (θα είναι μίνιμουμ 4.000) και οι τελευταίοι καλούνται να δείξουν την συμπεριφορά που... πρέπει. Αυτό για να μην μπει σε περιπέτειες ο "Δικέφαλος" όσον αφορά κάποια τιμωρία στην Ευρώπη. Ηδη η UEFA με το πρόστιμο των 50.000 ευρώ που επέβαλε στους "ασπρόμαυρους" για την συμπεριφορά των οπαδών τους (σ.σ. βεγγαλικά) στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν, προειδοποίησε την πλευρά του ΠΑΟΚ πως θα έχει τον... νου της για τυχόν νέα κρούσματα.
Η ΠΑΕ έχει ενημερωθεί γι' αυτό και προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της κατά την διάρκεια της μέρας τους φίλους της ομάδας πως θα πρέπει να δείξουν καλή διαγωγή στο ματς με τους Ιταλούς. Σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει ακόμη και ο κίνδυνος της τιμωρίας της έδρας όπως προκύπτει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία έχει κάνει σαφές πως θα "παρακολουθεί" τα όσα γίνουν στο "Φρίουλι".

Για τον Ολυμπιακό τωρα,την άλλη ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση,θετικά τα νέα καθώς οι ερυθρόλευκοι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με 10 παίχτες απο το 70' και μετά καθώς υπήρχε αποβολή του τερματοφύλακα Μέγιερι στην παγωμένη Ρωσία επικράτησαν επι της Ρούμπιν Καζάν με 1-0.Σκόρερ του ματς ο Νταβίντ Φουστέρ.Οι Ρώσοι αμέσως μετα το γκόλ του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς ο οπισθοφύλακας των Πειραιωτών Μπάλαζ Μέγιερι ανέτρεψε αντικανονικά τον Καραντενίζ.Δεν είχε την ίδια άποψη ο Κάρολ ο οποίος αντικατέστησε τον Ούγγρο ξεκινώντας παραπάνω απο θετικά το ντεπούτο του με την ερυθρόλευκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου