Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στον "κεντρικό" σύνδεσμο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού!


Μετά από ανώνυμη καταγγελία εισαγγελέας έκανε έρευνα στον "κεντρικό" σύνδεσμο της Θύρας 13 χωρίς να βρει απολύτως τίποτα!

Και σαν να μην έφτανε αυτο, χωρίς λόγο υπέστησαν ταλαιπωρία 100 φίλοι των πράσινων που ήταν εκεί και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση.


Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στο... μάτι "κάποιων" σε όλα τα επίπεδα και αυτό φάνηκε και τη Παρασκευή το απόγευμα όταν εισαγγελέας έκανε έφοδο στον "κεντρικό" σύνδεσμο της Θύρας 13 έχοντας πληροφορίες για ύπαρξη όπλων στο εσωτερικό του συνδέσμου.
Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκε το παραμικρό αλλά οι 100 φίλοι των πράσινων που ήταν εκείνη την ώρα εκεί είτε για να παραλάβουν ένα εισιτήριο, είτε για να πιουν το ποτό τους υπέστησαν ταλαιπωρία χωρίς λόγο καθώς οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ.
Το παρών στο σημείο έδωσαν δυο κλούβες και ένα περιπολικό και οι οπαδοί των πράσινων,οι οποίοι όπως προείπαμε οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.
Το καλό είναι πως αφού υπέστησαν όλη αυτη την ταλαιπωρία,τελικά οι 100 φίλοι του Παναθηναϊκου αφέθηκαν ελεύθεροι και γύρισαν χωρίς άλλα προβλήματα στα σπίτια τους.
Η υπόθεση αυτή και δη η χρονική της στιγμή είναι πολύ "περίεργη". Ίσως "κάποιος" θέλει να τσιτώσει τους οπαδούς των πράσινων πριν την εκδρομή τους στην Λιβαδειά. Για αυτό και διέρρευσε αυτή τη φήμη ώστε να γίνει η έφοδος και να υπάρξει αναταραχή στην τάξη των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Πέρα από τις όποιες οπαδικές προτιμήσεις του καθενός. Πρέπει να καταλάβουμε οτι ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! Οπως έχει αποδεικτεί πολλές φορές κατά το παρελθόν... και συνήθως την πληρώνουν οι αθωοι στο τελος...
Κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά.
Και πως ΜΗΠΩΣ δε φταίνε μόνο οι "οργανωμένοι" και οι σύνδεσμοι για τη βία που υπάρχει στα γήπεδα; μήπως ευθύνονται και οι ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ των ομαδων; ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου