Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΝΟΤΙΑ, ΡΙΞΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ..

Λεφτά εδώ και τώρα χρειάζεται η Α.Ε.Κ. Οι μέρες περνούνε και ενώ όλοι συμφωνούνε ότι πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη κανένας δεν κάνει πρώτος την κίνηση. Εντούτοις, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Δημητρέλος  Ανδρέας σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra παραμένει καθησυχαστικός. Πώς μπορεί όμως να μένει ήσυχος(παρακινεί βέβαια τους μετόχους για να ρίξουν χρήμα) τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος Νοτιάς δεν έχει αποφασίσει για το τι θα πράξει.

Και ενώ ο κόσμος της Α.Ε.Κ. περιμένει από τον Νοτιά να προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και να οριοθετήσει τη μελλοντική πορεία της Α.Ε.Κ. ο ίδιος παραμένει στην κυριολεξία άφαντος. Κανένας μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει για τις προθέσεις του απέναντι στην ομάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal ο Νίκος Νοτιάς αντιμετωπίζει στον επαγγελματικό του χώρο οικονομικά προβλήματα και επιπλέον δέχεται πίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον. Όλα αυτά σε μια περίοδο που είναι αυτός που σε τελική ανάλυση θα κρίνει το μέλλον της ομάδας και καλείται να πάρει σταθερές αποφάσεις.

Και τι στάση θα κρατήσουν οι υπόλοιποι μέτοχοι βλέποντας την αδράνεια του μεγαλομετόχου?  Ήδη ο εφοπλιστής Χιώτης δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο ορκωτός λογιστής του έχει καταλογίσει 2,5 εκατομμύρια προς καταβολή. Ας ελπίσουμε θετική στάση θα κρατήσουν όσοι έχουν αποφασίσει να βοηθήσουν. Ο λόγος για τον Πέτρο Παππά που ανέφερε ότι θα αναλάβει την δικά του υποχρέωση ως προς τα χρήματα. Επιπλέον θέληση έχει δείξει και ο Ντέμης Νικολαίδης αλλά περιμένει την απάντηση των υπόλοιπων μετόχων για να προβεί σε πράξεις.
Και όλα αυτά στον απόηχο της 16ης Φεβρουαρίου όπου αν μέχρι τότε δεν κανονιστούν οι υποχρεώσεις και τα χρέη της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. κινδυνεύει με πρόστιμο από την U.E.F.A. και τριετή αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου