Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι Γερμανοί ΞΑΝΑ...ΗΡΘΑΝΕ! Και αυτή τη φορά με τις ευχές και τις "ευλογίες", των πολιτικών της χώρας...!!!!!


Εαν αυτό αληθεύει... τότε τι να πω. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος που να μην θεωρεί ότι και ΔΕΔΟΜΕΝΑ πλέον οι πολιτικοί της χώρας μας(?????),είναι ουσιαστικά... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Πιο συγκεκριμένα,χθες το απόγευμα,βγήκε μια πληροφορία,ότι Γερμανοί αστυνομικοί κατέφθασαν στην Ελλάδα με αεροπλάνο και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, για να αντιμετωπίσουν(!!!!!) τις σημερινές και αυριανές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που ετοιμάζονται!

Την πληροφορία αυτή,την έδωσαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου,όπως λέγεται,μετά από έρευνα που έγινε και λίγο αργότερα,άτομα που είχαν πρόσβαση στο αεροδρόμιο,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!
Μιλάμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια των κομμάτων,εαν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Κάποιοι αγωνίστηκαν επί κατοχής να διώξουν τους Γερμανούς από την Ελλάδα...και αυτοί τους φέρνουν ξανά; για να πολεμήσουν μάλιστα και στο πλευρό τους!;ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ(?????)!
Οι πράξεις τους αυτές,πεισμώνουν και ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τον Ελληνικό λαο! ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ!
Και όταν θα έρθει η μέρα για αυτό... ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΟΣ! Αν "καεί" η Βουλή,το φταίξιμο θα είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!
Αντί να πούνε ΟΧΙ στους Γερμανούς και να υποστηρίξουν τους πολίτες και την ίδια τη χώρα τους,προτιμάνε να πούνε ΝΑΙ στους Γερμανούς, σε ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ και να κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΟΥΝ! ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γενικότερα...
Τι μένει τώρα; να βάλουν και ένα Γερμανό να κυβερνά την Ελλάδα και να τους παραδώσουν και τα "κλειδιά" του Ελληνικού στρατού,ώστε να έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ!
Αν αυτό "κύριοι" πολιτικοί δεν είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ! Είστε δοσίλογοι,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και πλέον εχθροί της Ελλάδας και όλων των συνειδητοποιημένων και λογικών(επαναλαμβάνω) Ελλήνων! ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ. Και αυτό θα το καταλάβετε καλά το Σαββατοκύριακο που... ΕΦΤΑΣΕ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ... ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
Μία απορία έχω μόνο και πραγματικά θα ήθελα κάποιος να μου τη λύσει. Οι Έλληνες αστυνομικοί,αλλά και οι πολιτικοί(κυρίως όμως οι αστυνομικοί),που θα βλέπουν τους Γερμανούς ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ τους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ. Τι θα κάνουν εκείνη τη στιγμή; θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χεριά; ή θα κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους; θα δεχτούν τόσο εύκολα...και παρά τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ μισθό που τους δίνουν,να προστατέψουν ΞΑΝΑ αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας;και πόσο μάλλον ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;

Ελπίζω πως οχι.Και οτι ΠΡΕΠΕΙ να επικρατήσει η ΛΟΓΙΚΗ και ΟΛΟΙ τους ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!
Διότι ειδάλως... φοβάμαι οτι θα χυθεί αίμα το Σαββατοκύριακο που πλέον έχει ξημερώσει εδώ και κάποιες ώρες και δυστυχώς θα θρηνήσουμε θύματα... (ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ...)
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου